Cătălin Scărlătescu, dat afară dintr-un restaurant din Germania. „Am făcut o prostie, am făcut eu un c****”

Cătălin Scărlătescu, dat afară dintr-un restaurant din Germania. „Am făcut o prostie, am făcut eu un c****”

Cătălin Scărlătescu, unul dintre cei mai experimentați și renumiți chefi din România, a fost dat afară dintr-un restaurant din Germania înainte de a se bucura de succesul pe care îl are acum. Motivul? Ei bine, celebrul bucătar a dezvăluit că a greșit un sos bechamel, iar șeful pe care îl avea atunci nu l-a iertat.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

În prezent, Cătălin Scărlătescu se bucură de un real succes, însă, ce puțini știu este faptul că, a început de jos în acest domeniu. A spălat vasele și a curățat cartofi, ba chiar a fost dat afară dintr-un restaurant. Celebrul bucătar a învățat ce înseamnă bucătărie cu adevărat în Germania. Într-o zi, a fost dat afară pentru că a greșit un sos bechamel, iar șeful nu l-a iertat și i-a dat o lecție importantă pentru ceea ce a urmat în viața lui.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

„Îmi aduc aminte, eram în Germania şi spălam vase şi făceam salate, că, na, la început asta am făcut toţi şi eu eram cel mai muncitor din restaurant.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

La un moment dat, au lipsit doi bucătari, nu ştiu ce naiba lipsea din bucătărie şi a venit şeful şi a zis „vreau şi eu să-mi faceţi un sos bechamel”. Zic „eu, eu”! Şi am făcut o prostie, am făcut eu un c***t. Mi-am luat o scatoalcă şi două picioare-n fund… m-a dat afară din restaurant. N-am să uit niciodată. Eram undeva în sudul Germaniei şi am mers pe jos vreo 2 km prin ploaie, am ajuns într-o altă localitate şi m-am oprit în faţa unei vitrine imense.

Era o carte mare, scria pe ea cook book – carte de gătit şi am intrat înăuntru şi am luat-o pe aia mare şi am răsfoit. M-am dus la cuprins şi am văzut Bechamel.

Şi când am deschis-o, am avut un noroc fantastic, pentru că totul era explicat şi cu poze. Am văzut că tot ce ştiam eu n-avea nicio treabă, dar absolut nimic în comun”, a povestit Cătălin Scărlătescu, pentru

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191