Catalina Bozianu, presedintele PMP Prahova: Șeful ANAF trebuie să-şi dea demisia din funcţie. Din trei motive

Catalina Bozianu, presedintele PMP Prahova: Șeful ANAF trebuie să-şi dea demisia din funcţie. Din trei motive

Șeful ANAF trebuie să-şi dea demisia din funcţie sau să fie îndepărtat. Din trei motive:

INREGISTRARE AUDIO HALUCINANTĂ! Patronul firmei de casă a primarului Sandu Tudor (Păuleşti) înjură ca la uşa cortului un reporter: „Să-mi bag …. în mă-ta şi în copiii tăi. Să vă dau la m…. la toată familia!”

1. dacă ştia că veniturile sunt supraevaluate, aşa cum a susținut şi PMP la momentul promovării bugetului, trebuia să spună public şi să-i atragă atenţia colegului său de partid, Premierului Nicolae Ciucă, să nu promoveze un Buget pe 2023 eronat;

Virgiliu Nanu: Prahova trebuie să fie în top 5 județe ale țării, aşa cum a fost odată!

2. dacă a acceptat, avem, totuşi, o problemă semnificativă, pentru că încasările bugetare sunt cu 13 miliarde mai mici decât prognoza pe primul trimestru. Rezultatele sunt, așadar, sub așteptări. Gaura bugetară, după un singur trimestru, este de 13,08 miliarde de lei.

Volo îşi întăreşte legăturile cu ploieştenii, în cursa pentru primărie. Discuții constructive cu locuitorii din Malu Roşu si Mihai Eminescu

PMP reamintește faptul că Heiuş susţinea, la începutul lui aprilie 2023, că veniturile fiscale au fost supraestimate cu 14 miliarde de lei.

3. încă de la preluarea mandatului în fruntea ANAF, Heiuş n-a făcut altceva decât să promoveze teme populiste, de tipul verificării a sute de mii de români de către instituţia pe care o conduce, în detrimentul unei munci serioase.

Catalina Bozianu,

Presedinte PMP PRAHOVA

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191