Câți bani ia Adrian Sînă pentru a cânta la evenimentele din India: „Nunta la ei e pe bogăție. Ține trei zile și trei nopți”

Câți bani ia Adrian Sînă pentru a cânta la evenimentele din India: „Nunta la ei e pe bogăție. Ține trei zile și trei nopți”

Adrian Sînă are succes și pe plan internațional și este chemat să cânte la nunțile din India. Soțul Ancăi Serea este încântat că este atât de apreciat și în afara României.

PSD Prahova, întâlnire cu seniorii social-democrați. Prefectul Virgiliu Nanu, primarul Volosevici şi parlamentarii PSD au prezentat proiectele de viitor

Artistul a dat lovitura pe plan internațional și este celebru și în India, acolo unde este destul de des solicitat să cânte la nunți. Adrian Sînă este uimit de evenimentele care au loc acolo, care de multe ori țin trei zile și trei nopți. La nunțile din India participă peste de persoane.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

„Pe 19 septembrie cântăm în India! E incredibil cum e nunta la ei, pe bogăție. Ține trei zile și trei nopți! Au niște costume deosebit de spectaculoase, peste de persoane vin la nuntă, e ceva impresionant, e exact ca la un film de la Bollywood! Avem mare succes acolo cu proiectul nostru «The Wedding Crashers»!”, a declarat Adrian Sînă, pentru Click!.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Partenerul Ancăi Serea va pleca peste doar câteva zile în India, acolo unde va distra invitații de la o nuntă cu muzica sa. Se pare că onorariile de la nunțile grandioase din India sunt și ele pe măsură, iar fostul solist de la Akcent ar încasa aproximativ de euro pe eveniment.

Adrian Sînă a început să colaboreze cu producătorii indieni în urmă cu 12, atunci când i s-a propus să producă o coloană sonoră pentru un film. Acela a fost momentul când solistul a intrat în atenția publicului de acolo și cântă foarte des la diverse evenimente private din India sau din Pakistan.

De curând, el a fost acuzat că nu a onorat contractul pe care l-a avut la o nuntă. Mireasa, revoltată, a transmis: „Aș vrea să vă fac atenți viitori miri cu cine încheiați contracte pe partea de muzică. Noi am avut contract încheiat din cu avans de de euro să ne cânte la nuntă pe data de

Ne-a anunțat cu 3 săptămâni înainte de nuntă că nu mai poate veni, că are turneu în Asia, pe când el a luat altă nuntă la Craiova, chiar el a postat pe story. În Zalău pentru septembrie a mai anulat o nuntă cu același pretext. Noi am găsit printr-un mare noroc, anulare la alt band pe care o să-l recomand din tot sufletul în altă postare, că nu vreau să le apară numele lângă Adrian Sînă și Wedding Crashers. Vă atașez poze cu dovezile”, a afirmat tânăra mireasă, pe rețelele de socializare.

Declarațiile acesta au ajuns și la urechile lui Adrian Sînă, care s-a apărat. „Au apărut tot felul de știri care sunt total false, că aș da țeapă sau așa mai departe. Eu înțeleg supărarea domnilor din Dej, pentru că sunt din Dej, nu din Cluj.

Într-adevăr, am avut o înțelegere cu ei la un moment dat, dar din păcate chiar nu pot să onorez toate evenimentele. Primesc foarte multe cereri pentru evenimente și nu pot să le onorez pe toate. Mi-am cerut scuze că nu pot să ajung la evenimentul lor, le-am înapoiat avansul pe care mi l-au dat, le-am oferit șansa să îi ajut să își găsească o altă formație pentru nuntă, dar nu cu trei săptămâni înainte, cu mult mai mult timp”, a declarat Adrian Sînă pentru

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191