Caz șocant în România. Un bărbat din Sibiu a stat în casă 2 zile împreună cu un cadavru

Caz șocant în România. Un bărbat din Sibiu a stat în casă 2 zile împreună cu un cadavru

După cum am observat deja, există mai multe tipuri de știri. Unele pot fi încurajatoare, altele triste, ori, poate, chiar amuzante. Ei bine, acest caz care s-a petrecut în Sibiu intră, cu ușurință, în categoria știrilor absolut bizare. Se pare că un bărbat a stat 2 zile în casă alături de cadavrul iubitei sale. Situația șocantă a fost descoperită de către o rudă a femeii.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Fiecare dintre noi poate, cu siguranță, să împartă știrile în mai multe categorii. De la cele încurajatoare, la cele triste, amuzante, ori, în unele cazuri, cele care reușesc să ne înfurie. Ei bine, un caz absolut șocant din Sibiu se încadrează, fără doar și poate, în categoria știrilor bizare. Mai precis, potrivit informațiilor oferite de către cei de la , un bărbat ar fi petrecut 2 zile alături de cadavrul iubitei sale, închis în casă. Se pare că descoperirea terifiantă a fost făcută de o rudă a femeii.

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

„Până când moartea ne va despărți” pare să nu fi fost un obstacol de netrecut pentru bărbat, care a fost, între timp, trimis în „vacanță” la Spitalul de Psihiatrie Sibiu. Se pare că femeia decedată, pe numele ei Florentina Aurelia (33 de ani), și-ar fi pierdut viața în urma unei supradoze cu ciuperci halucinogene, pe care le consuma împreună cu iubitul ei. Conform acestuia, cei doi intenționau să se sinucidă împreună, însă familia tinerei vine cu o variantă ceva mai terifiantă.

În atenția Poliției Prahova/ „3000 de cetățeni au obținut ilegal domiciliu sau viză de flotant în Câmpina!”

Descoperirea macabră a fost făcută ieri (11 iulie), de către o mătușă a victimei. Pe lângă femeia moartă, iubitul acesteia era extrem de confuz, posibil încă sub influența drogurilor. Poliția a deschis deja o anchetă pentru ucidere din culpă. Autoritățile au identificat cauza decesului drept insufieciență cardio-respiratorie.

Potrivit rudelor femeii, aceasta ducea o viață de coșmar alături de iubitul ei, pe care aceștia îl suspectează că ar fi avut un rol mult mai deliberat în moartea Florentinei. Se pare că acesta a mai avut o condamnare de 6 ani de închisoare, pentru acte de violență.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191