CCR, inca o lectie data DNA pe tema respectarii Constitutiei. Hotararile CCR privind prescriptia trebuie respectate

CCR, inca o lectie data DNA pe tema respectarii Constitutiei. Hotararile CCR privind prescriptia trebuie respectate

Dosarul deschis pe numele rectorului Universității Politehnica București, Mihnea Costoiu, în care este acuzat de semnarea unui act total nefavorabil bazei publice sportive, a ajuns la final, iar instanța supremă va stabili un verdict definitiv în 23 martie.

OPC a amendat Ploiesti Shopping City, dupa ce ziarul nostru a publicat imagini cu mizeria de la fast-food-uri

Judecarea apelurilor din acest dosar trebuia finalizată în decembrie 2022 dar instanța a stabilit repunerea pe rol a cauzei pentru a se analiza impactul deciziei CCR privind prescripția specială asupra acestui dosar.

DIICOT a spart o rețea care vindea dorguri în liceele din Bucuresti/ Printre suspecți sunt și elevi / Procurorii au descoperit canabis, cocaină, ketamină și Xanax

La termen

Judecator Gabriela Baltag (CSM): Justitia care nu ne va mai apartine, in curand

La termenul de luni al procesului apărarea lui Costoiu a arătat că acesta dorește judecarea în continuare și stabilirea nevinovăției sale în acest dosar.

Tot luni procurorii DNA au cerut suspendarea judecării dosarului și transmirea mai multor întrebări Curții de Justiție a Uniunii Europene privind problematica deciziei CCR legată de prescripția specială a faptelor.

ICCJ respins solicitarea DNA și a continuat ascultarea acuzării și a apărării în dosar, iar la final a rămas în pronunțare, pentru 23 martie.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191