Ce a aflat Marius Elisei la scurt timp după ce s-a afișat cu noua iubită. „Era pe contractul Oanei și se dovedește că a fost închis. Nu trebuie să mă sune”

Ce a aflat Marius Elisei la scurt timp după ce s-a afișat cu noua iubită. „Era pe contractul Oanei și se dovedește că a fost închis. Nu trebuie să mă sune”

La scurt timp după ce și-a prezentat iubita pe contul de socalizare, publicând prima imagine alături de ea, Marius Elisei a făcut un nou anunț important. Potrivit bărbatului, contractul pe care îl avea cu o companie de telefonie mobilă era pe numele Oanei Roman, care ar fi luat decizia de a-l închide.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

„Fac și eu un anunț pentru toți cei care au numărul meu de telefon… să nu mai încerce să mă contacteze pe acel număr, pentru că nu îl mai dețin. Acel număr nu era pe contractul meu, era pe contractul Oanei și se dovedește că a fost închis.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Asta e! Nu trebuie să-mi dea socoteală, nu trebuie să mă sune sau să mă anunțe, nici nu mă interesează, să fie de bun augur! Să nu mai încercați să luați legătura cu mine pe acel număr! O să îmi iau un alt număr și o să vi-l ofer. Așa că nu mă mai căutați pe acel număr. Acel număr s-a pierdut, s-au pierdut și alte conturi care erau pe acel număr”, a povestit Marius Elisei pe Instagram.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

Oana Roman a făcut publice mesajele primite din partea lui Marius Elisei, după ce acesta a declarat în cadrul emisiunii „Xtra Night Show” că și-a dorit o împăcare cu vedeta doar de dragul copilului.

Prezent în cadrul emisiunii moderate de Dan Capatos, Marius Elisei a spus că și-a dorit să se împace cu Oana de dragul copilului, acesta fiind un „familist” convins, cum s-a autodeclarat.

Oana a declarat că Marius și-a dorit, de fapt, împăcarea nu de dragul Isabelei, ci pentru că încă o iubea.

„Am ajuns la Isa la școală la ședința individuală cu învățătoarea, singură, evident. Pentru că eu singură vin la toate ședințele, răspund la toate mailurile, fac toate plățile, mă ocup de toate activitățile Isei, o duc la școală, o iau de la școală, singură de ani de zile.

Într-o lume ideală, ambii părinți au grijă, la mine nu. După ședință promit că ne amuzăm. Vedem ce înseamnă să minți cu nerușinare despre, folosind un copil, ca să te răzbuni”, a spus Oana, potrivit Click.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191