Ce a descoperit un bărbat care s-a întors pe un teren pe care îl deținea din 1991. I s-a tăiat respirația | FOTO

Ce a descoperit un bărbat care s-a întors pe un teren pe care îl deținea din 1991. I s-a tăiat respirația | FOTO

Daniel Kenigsberg, din Long Island, a declarat că s-a întors in orașul său natal și a fost surprins să afle că pe terenul pe care îl deținea se afla o altă casă.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

După mai multe cercetări, a ajuns la concluzia a fost vândut în mod fraudulos în 2022, potrivit Insider.

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

Daniel Kenigsberg deținea din 1991 o parcelă de teren de aproape jumătate de hectar, lângă casa sa din copilărie din Fairfield, la doar 40 de km de New Haven. Tatăl său a cumpărat proprietatea în 1953 cu de dolari.

În atenția Poliției Prahova/ „3000 de cetățeni au obținut ilegal domiciliu sau viză de flotant în Câmpina!”

Un prieten l-a avertizat că pe terenul respectiv se construiește o casă. Uimit, bărbatul a mers imediat în orașul natal pentru a vedea dacă este adevărat, a relatat CTInsider.

Registrele de proprietate din Fairfield County arată că terenul a fost vândut către 51 Sky Top Partners LLC pentru de dolari în luna octombrie a anului trecut.

Kenigsberg spune că nu a avut nimic de-a face cu vânzarea și acum dă în judecată compania pentru încălcarea proprietății, furt legal și practici comerciale neloiale, potrivit procesului.

Procesul, care a fost intentat în iulie, urmărește să anuleze vânzarea din 2022 și cere despăgubiri și compensații de până la 2 milioane de dolari, potrivit CTInsider.

De asemenea, le cere inculpaților să elimine orice construcții sau materiale de pe proprietate și să readucă terenul în starea în care se afla înainte.

Conform autorităților, au fost depuse mai multe plângeri potrivit cărora un anume Daniel Kenigsberg din Johannesburg a semnat o împuternicire notarială falsă pentru a fura proprietăți imobiliare, potrivit CTInsider.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191