Ce a pățit o pasageră după o călătorie de 20 de ore cu avionul. „Vreau să-i avertizez pe toți cei care zboară cu avionul”

Ce a pățit o pasageră după o călătorie de 20 de ore cu avionul. „Vreau să-i avertizez pe toți cei care zboară cu avionul”

După o călătorie de 20 de ore în Australia, Lois Chitticks, o tânără de 26 de ani din Londra, a împărtășit o experiență îngrijorătoare, atrăgând atenția asupra riscurilor călătoriilor lungi cu avionul.

Virgiliu Nanu şi-a exprimat sprijinul total pentru persoanele cu dizabilități în Prahova

La doar două zile după zbor, a început să simtă dureri severe la nivelul gambelor, descoperind ulterior că avea un cheag de sânge de patru centimetri, un semn periculos pentru sănătate, scrie Daily Mail.

Virgiliu Nanu, noul preşedinte al CJ Prahova, îi răspunde lui Mihai Polițeanu: „Sunt deschis la dialog şi colaborare. Interesele ploieştenilor sunt pe primul loc”

Cheagurile de sânge sunt mai comune după zborurile lungi din cauza perioadelor îndelungate de imobilitate și a presiunii scăzute a aerului.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Lois, care a dormit pe toată durata zborului, a recunoscut că nu s-a ridicat decât o singură dată pentru a merge la toaletă, ignorând sfaturile tatălui său de a se mișca și de a purta șosete de compresie.

Am dormit pe tot parcursul zborului de la Londra la două zile mai târziu, piciorul meu a început să ardă și să se umfle. Vreau să-i avertizez pe toți cei care zboară cu avionul”, a spus tânăra.

Medicii au confirmat prezența unui tromb venos profund și au recomandat monitorizare și posibil tratament cu anticoagulante în următoarele luni.

Lois, acum conștientă de riscurile asociate cu imobilitatea prelungită în timpul zborurilor, își exprimă regretul că nu a luat măsuri preventive și subliniază importanța mișcării regulate și a îngrijirii sănătății în timpul călătoriilor lungi.

Articol recomandat de

Turcii s-au săturat de Marius Șumudică: ”Du-te, frate! Țara ta e aproape. Ce mai faci aici?”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191