Ce a pățit un livrator Glovo din Ploiești. Ce i-a făcut un client, după ce și-a dat seama că nu are bani să plătească mâncarea

Ce a pățit un livrator Glovo din Ploiești. Ce i-a făcut un client, după ce și-a dat seama că nu are bani să plătească mâncarea

Meseria de livrator de mâncare pare să nu fie una prea ușoară, asta dacă ne uităm la pățania unui livrator Glovo din Ploiești. Acesta s-a ales cu pagube considerabile, după ce mai mulți indivizi i-au vandalizat mașina. Totul a plecat de la faptul că aceștia nu au avut suficienți bani să plătească lucrurile comandate.
Bărbatul a avut o altercație cu un grup de tineri, care își comandaseră mâncare prin intermediul celebrei aplicații. Aceștia nu au avut suficienți bani să plătească tot și au recurs la un gest condamnabil.Un bărbat de 48 de ani, livrator Glovo, s-a ales cu luneta mașinii spartă, după o livrare în cartierul ploieștean Mimiu. În noaptea de luni spre marți, în jurul orei 00.30, acesta a ajuns pe strada Fabricilor pentru a livra o comanda. Însă, tinerii care plasaseră comanda nu au avut suficienți bani pentru a plăti.

Cum cheltuie PNL banii partidului: Plăteşte figuranți să facă circ prin Ploieşti. Doar urmează an electoral…

Așa că un mic conflict s-a iscat între aceștia, iar când livratorul a vrut să plece tinerii au devenit violenți. Mai exact, aceștia au aruncat cu o piatră în mașina bărbatului, spărgându-i acestuia luneta. După cele întâmplate, livratorul a chemat imediat oamenii legii, care au deschis un dosar penal în acest caz.
„Potrivit IPJ Prahova, la data de 27 septembrie a.c., în jurul orei 00.30, polițiștii din cadrul Secției nr.4 de Poliție Ploiești au fost sesizați de către un bărbat în vârstă de 48 de ani, despre faptul că a avut un conflict verbal cu o persoană, în timp ce se afla pe strada Fabricilor, fiindu-i spartă luneta autoturismului personal.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, din verificări stabilindu-se faptul că bărbatul, în calitate de livrator de comenzi, s-a deplasat pe strada Fabricilor, din municipiu pentru a livra o comandă, întâlnindu-se cu patru tineri, doi băieți și două fete cu vârste cuprinse între 12 și 16 ani.Întrucât tinerii în cauză nu au putut achita întreaga comandă, a izbucnit un conflict verbal, bărbatul intenționând să plece, moment în care, tinerii i-ar fi spart luneta autoturismului, ulterior fugind de la fața locului”, au transmis autoritățile.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191