Ce afaceri are Alin Simoiu de la Insula Iubirii. Spune că este antreprenor

Ce afaceri are Alin Simoiu de la Insula Iubirii. Spune că este antreprenor

Alin Simoiu a venit la Insula Iubirii cu gândul de a le testa pe concurente, dar tânărul are succes și pe plan profesional. Deși nu a avut o situație materială bună, tânărul nu s-a lăsat descurajat, asta pentru că, în prezent, este antreprenor.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Alin Simoiu a atras atenția concurentelor cu felul lui de a fi, dar ispita are și o poveste de viață la fel de interesantă. Tânărul recunoaște că viața nu a fost poate atât de darnică, dar asta nu l-a împiedicat să facă exact ce își dorește

Explozie la o magistrală de gaz din Vrancea. 4 oameni care lucrau la autostrada A7 au murit, iar 5 sunt răniți

Alin Simoiu de la Insula Iubirii este antreprenor și are mai multe afaceri

Alin Simoiu are 29 de ani și, în prezent, are viața la care alții doar visează. Ispita a plecat în Germania, după ce a terminat liceul, acolo unde a lucrat câțiva ani. În toată această perioadă, tânărul a strâns bani pentru a-și îndeplini visul, și anume acela de a deveni antreprenor, ceea ce s-a și întâmplat.

Droguri vândute în dispozitive de vapat și în dulciuri. Peste 120 de percheziții în București și în 23 de județe / Cum acționa gruparea care vindea stupefiante copiilor și tinerilor din toată țara

Alin Simoiu are mai multe afaceri, una dintre ele fiind legată de mașini, având o flotă cu autoturisme Uber. De altfel, ispita de la Insula Iubirii se ocupă și de vânzarea produselor necesare în agricultură.

Cum a devenit ispită la Insula Iubirii

Alin SImoiu se descria la începutul emisiunii ca fiind o persoană dornică de aventură, așa că, s-a gândit că locul lui este pe Insula Iubirii, unde a testat relația dintre Bianca Giurcă și Marius Moise. Alin Simoiu nu a fost cuceritor doar în Thailanda, ci și în viața de zi cu zi, asta după ce a recunoscut faptul că a avut șapte relații în același timp.

Alin Simoiu nu a plecat acasă cu Bianca Giurcă

În ciuda faptului că Bianca Giurcă s-a simțit atrasă de Alin Simoiu, legătura lor specială s-a rupt, dar definitiv, asta pentru că după despărțirea de Marius Moise, au mai vorbit și au ieșit împreună. Cei doi nu au plecat împreună, iar concurenta a decis să plece din Thailanda fără Marius Moise, care era convins că iubita lui își dorește pe Alin Simoiu.

Despre legătura specială dintre cei doi, Alin Simoiu spune că nu a făcut decât să își joace rolul de ispită așa cum a știut mai bine și că apropierile dintre ei sunt dovada clară că Bianca Giurcă și Marius Moise au probleme în cuplu.

„Mi-am dorit mult să ajut la dezvăluirea realității. Am vrut ca Bianca să vadă că există bărbați care o prețuiesc. Faptul că s-a îndrăgostit de mine arată că relația ei are lipsuri. Poate dacă ea se simțea împlinită, nu existau eu, a treia persoană. Responsabilitatea vieții îi aparține în totalitate. Mă bucur că acțiunile mele sunt interpretate cum trebuie și se observă că intenția mea a fost una bună, de a-mi face rolul și de a ajuta atât cât am putut și atât cât a ținut de mine”, spunea Alin Simoiu, pe Instagram.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191