Ce diferență colosală de vârstă este între Adrian Mutu și iubita sa, Sandra Bachici: „Recunosc că sunt gelos”

Ce diferență colosală de vârstă este între Adrian Mutu și iubita sa, Sandra Bachici: „Recunosc că sunt gelos”

Adrian Mutu, unul dintre cei mai cunoscuți bărbați din România, s-a făcut remarcat nu doar prin prisma fotbalului, ci și a vieții sale amoroase. Până la vârsta de 45 de ani a bifat două divorțuri: cel de Alexandra Dinu, în 2003, și de Consuelo Matos, care a avut loc în 2013. În prezent, trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Sandra Bachici. Totuși, puțini știu care este diferența de vârstă dintre ei. 

La nici 3 zile de la alegeri, Tudorică de la Păuleşti a dat startul ilegalităților! Mită pentru USR-iştii care îl ajută să formeze majoritatea în Consiliul Local

Adrian Mutu se află la cel de-al treilea mariaj și este tatăl a patru copii: Mario, Adriana, Maya și Tiago. Cum se înțeleg cei doi, descoperiți din rândurile de mai jos. 

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Diferența de vârstă dintre Sandra și Adrian Mutu

Adrian Mutu și Sandra Bachici au devenit soț și soție în anul 2017. În același an, cei doi au devenit părinții unui băiețel minunat, pe nume Tiago. Iubirea nu a ținut cont de vârstă, astfel că cei 14 ani care îi despart nu au stat în calea fericirii lor. 

Marele eşec numit Bogdan Nica: O campanie dezastruoasă care a costat PNL Primăria Ploieşti

Cum și-a cunoscut Adrian Mutu cea de-a treia soție 

În trecut, în cadrul unui podcast, Adrian Mutu vorbea despre femeia cu care formează acum o familie. Sandra are 31 de ani și de profesie este fotomodel. Se ocupă de casă și de creșterea copilului, având grijă în paralel să nu-și neglijeze cariera și proiectele pe care le are în derulare. 

„Pe Sandra am pus ochii când avea doar 15-16 ani și era la Miss România. Am văzut-o acolo, mi-a plăcut și am zis: «Ce fată frumoasă!». Eu eram însurat atunci, aveam 30 de ani”.

„Cu Sandra sunt de 7 ani împreună și suntem foarte fericiți. Are o înțelepciune de bănățeancă, o sensibilitate și o finețe incredibile pentru cei 28 de ani ai ei. Sandra e o ființă solară, se vede asta și pe cel mic, cum l-a crescut. Recunosc că sunt gelos.

Pe Tiago vreau să îl duc la fotbal peste un an. De la doi ani a pus piciorul pe minge, sper să mă moștenească. Îmi place să gătesc, mă relaxează. Țin minte că am pierdut odată un meci și am gătit cinci feluri, de nervi. Făcusem ardei umpluți și ciorbă de perișoare, până la cinci dimineața am stat. Se umpluse frigiderul.

În șapte ani, eu cu Sandra, nu ne-am certat niciodată. Părinții și socrii s-au mutat la București de un an, de când cu pandemia, stau lângă noi. Vin pe la noi mai mereu, ne înțelegem perfect. Mama-soacră e mână de fier în familie. Rezolvă tot!”, a mai povestit în urmă cu aproape doi ani Adrian Mutu, în podcastul lui Cătălin Măruță.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191