Ce face și cum arată Leonard Doroftei, după ce a plecat să muncească în străinătate

Ce face și cum arată Leonard Doroftei, după ce a plecat să muncească în străinătate

Greutățile din România nu ocolesc pe nimeni, motiv pentru care Leonard Doroftei a decis, în urma unor experiențe neplăcute, să se mute în Canada și să înceapă o viață nouă.

Primarul Adrian Ungureanu (Brebu) loveste din nou! Dupa ce a injurat „babele de la biserica” si i-a spus unui profesor sa „il pupe in c…”, acum se ia de cei nemultumiti de cum s-a facut deszapezirea: „gunoaie ale comunitatii”

De ce a plecat Leonard Doroftei, în Canada

Dezvaluiri Romania TV/ Cum isi „paradea” Mircea Negulescu (Portocală) victimele: I-a solicitat directorului ANAF Ploiești angajarea unui apropiat. Urmare a refuzului, i-a făcut dosar penal

Leonard Doroftei a plecat în urmă cu mai mulți ani, după ce, spune el, s-a simțit umilit de către autoritățile române, în repetate rânduri.

Să nu uităm: Cum a fost distrusa viata si cariera judecatoarei Ruxandra Popescu de „paraditorii” Portocală, Savu şi Onea, cu un dosar inventat

Acesta susține că a fost extrem de afectat în momentul în care era „considerat un cerșetor”, deși tot ceea ce făcea făcea pe banii lui și nu a cerut bani niciodată nimănui.

Chiar și așa, dragostea pe care o are pentru România nu l-a părăsit nici la atâția kilometri distanță, motiv pentru care nu crede că ar mai pleca din țară, dacă ar fi să revină pe plaiurile natale.

Chiar și așa, în Canada, trăiesc și alți români, motiv pentru care dorul de casă mai este, cât de cât, alinat, a declarat acesta.

În Canada, Leonard Doroftei face ceea ce știe el cel mai bine: box. Acolo, acesta îi învață atât pe profesionișți, cât și pe amatori cum să practice box, în propria lui sală, iar lucrurile merg atât de bine, încât se extinde.

În urmă cu puțin timp, Leonard Doroftei a urcat, pe contul lui de Facebook, mai multe fotografii în care apare muncind pe un șantier: „Lucrările continuă pentru noua sală de box”.

Cum se descurcă cei trei copii ai lui Leonard Doroftei

Leonard Doroftei are trei copii. Adrian, fiul cel mare, a dat lovitura în domeniul imobiliar, în timp ce Alex, fiul mai mic, se pregătște pentru a deveni inginer. Mai prejos nu se lasă nici Vanesa, fiica sportivului, care își dorește să ajungă medic.

Adrian Doroftei este și el extrem de mulțumit în ceea ce privește decizia pe care a luat-o în legătură cu mutarea în Canada. Acesta a lucrat, prima dată, într-o companie foarte importantă din Canada, experiență ce, spune el, l-a determinat să își dorească să aibă propria afacere.

Banii câștigați au fost investiți și, în patru ani, a avut o sumă suficient de mare cât să își permită să își deschidă afacerea pe care și-o dorea.

Adrian a plecat în Canada în anul 2016, după care, în anul 2019, au ajuns părinții lui și sora lui mai mică, după care din România a plecat și Alex, conform BZI.ro.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191