Ce făcea patronul de la „azilele groazei” cu banii câștigați pe seama bătrânilor: Îi cheltuia pe droguri, prostituate și lăutari

Ce făcea patronul de la „azilele groazei” cu banii câștigați pe seama bătrânilor: Îi cheltuia pe droguri, prostituate și lăutari

Ștefan Godei, liderul și coordonatorul grupului care a pus la cale afacerea cu azilele de bătrâni, de pe urma cărora a câștigat peste 3,7 milioane de lei, își cheltuia o parte din bani pe droguri, prostituate și lăutari, potrivit procurorilor DIICOT. Într-o singură noapte, el a reușit să cheltuiască de lei pe astfel de distracții.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Procurorii DIICOT au stabilit că Ștefan Godei era liderul grupării organizate care a pus la cale și conducea afacerea cu azile de bătrâni. Potrivit referatului întocmit de procurori, gruparea lui Godei a obținut în mai puțin de doi peste 3,7 milioane de lei de la mai multe Direcții de Asistență Socială, printre care cele din Ilfov, Sector 3 și Sector 6.

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

Ștefan Godei își cheltuia o parte din banii câștigați pe distracții, constând în petreceri cu droguri, prostituate și lăutari, arată procurorii DIICOT.

În atenția Poliției Prahova/ „3000 de cetățeni au obținut ilegal domiciliu sau viză de flotant în Câmpina!”

„Potrivit procesului verbal al organelor de cercetare penală din au mai reieșit date potrivit cărora Godei Ștefan Cristian dispune de sume de bani însemnate pe care le cheltuiește pentru a apela periodic la serviciile unor prostituate, pentru a își procura droguri sau sume pe care le oferă la lăutari, sens în care potrivit discuțiilor avute de acesta în seara de , a cheltuit pentru o singură astfel de serie de distracții, într-o noapte, suma de de lei”, se menționează în referatul întocmit de procurori.

Alți bani mergeau în investiții imobiliare.

„Totodată s-a stabilit că acesta și-a construit recent o casă de locuit pe str. (…), sector 1, București și deține un teren agricol de 1,5 ha în sat (…), com. (…), jud. Ialomița”, potrivit aceleiași surse.

În total, membrii grupului infracțional organizat condus Ștefan Godei au obținut de la DGASPC Ilfov, DGASPC Sector 3 și alte direcții/servicii din cadrul altor primării, conturile Asociației „Sf. Gabriel cel Viteaz”, suma totală de de lei în perioada – Cele mai mari sume au provenit de la DGASPC Sector 3 ( lei) și DGASPC Ilfov ( lei).

Ștefan Godei a fost arestat preventiv pentru 30 de zile în acest dosar, alături de fratele său, Daniel Godei, care avea rol de coordonator în cadrul grupului.

El a fost inițial asociat cu consiliera Gabrielei Firea într-una din asociațiile înființate pentru desfășurarea așa-ziselor activități de îngrijire a bătrânilor. La câteva zile după izbucnirea scandalului, consiliera Ligia Gheorghe, care este martoră în dosar, s-a suspendat din funcția de la Ministerul Familiei, până la finalizarea cercetărilor.

Potrivit procurorilor DIICOT, afacerea pusă la cale de ei consta în exploatarea persoanelor cu dizabilități sau aflate în situații vulnerabile, pe care le internau în condiții inumane în ceea ce presa a numit „azilele groazei” și încasau de la direcțiile de asistență socială sume mari de bani în contul unor servicii fictive de îngrijre a bătrânilor.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191