Ce faci dacă primeşti 3 facturi la energie şi nu le poţi plăti

Ce faci dacă primeşti 3 facturi la energie şi nu le poţi plăti

Sunt situaţii în care românii primesc 3 facturi la energie. Cătălina Porumbel a prezentat la emisiunea „Decisiv” ce poţi face dacă primeşti 3 facturi la energie.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

„Noi în momentul de față întâmpinăm probleme pe un anumit segment de consumator – consumatorul, între 100 și 300 de kilowați oră pe lună – în rest nu au intervenit modificări, deci nu ar trebui să avem vreo problemă. Modul în care se facturează este în funcție de cum s-a căzut de acord între furnizor și consumator.
Adică nu pot să-mi închipui o singură factură pe 6 luni sau o singură factură pe 5 luni. O factură se emite așa cum ai căzut de acord, o dată pe lună, o dată la 2 luni, depinde cum ai contract”, a spus Dana Daraban, director executiv al Asociaţiei Companiilor de Utilităţi din Energie.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

Ce faci dacă primeşti 3 facturi la energie
1. faci o solicitare către furnizor
2. ceri amânarea termenului de plată a facturii
3. ceri plata în rate a facturilor

Luju.ro: ÎN LOC SĂ FIE ÎN PUŞCĂRIE, NEGULESCU AMENINȚĂ– Mesaj trimis de paraditorul „Portocală” fostului premier Victor Ponta

În urma discuțiilor premierului Nicolae Ciucă cu președintele Comisiei Europene, Ursula Von der Leyen, Guvernul României va trebui, ca până la finalul lunii noiembrie, să vină cu o nouă ordonanță de urgență în ceea ce privește energia.

Ordonanța de urgență presupune o semi-reglementare pe piața energiei. Asta înseamnă că nu va fi o reglementare clasică, ci va avea și o componentă de piață liberă, sau o piață ”administrată”.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191