Ce faci dacă primeşti 3 facturi la energie şi nu le poţi plăti

Ce faci dacă primeşti 3 facturi la energie şi nu le poţi plăti

Sunt situaţii în care românii primesc 3 facturi la energie. Cătălina Porumbel a prezentat la emisiunea „Decisiv” ce poţi face dacă primeşti 3 facturi la energie.

Primaria Albesti Paleologu, amendata de Garda de Mediu Prahova! Tone de deseuri, descoperite in Cricovul Sarat

„Noi în momentul de față întâmpinăm probleme pe un anumit segment de consumator – consumatorul, între 100 și 300 de kilowați oră pe lună – în rest nu au intervenit modificări, deci nu ar trebui să avem vreo problemă. Modul în care se facturează este în funcție de cum s-a căzut de acord între furnizor și consumator.
Adică nu pot să-mi închipui o singură factură pe 6 luni sau o singură factură pe 5 luni. O factură se emite așa cum ai căzut de acord, o dată pe lună, o dată la 2 luni, depinde cum ai contract”, a spus Dana Daraban, director executiv al Asociaţiei Companiilor de Utilităţi din Energie.

Activitatea Lukoil Ploiesti, in pericol, din cauza embargoului UE asupra titeiului rusesc?

Ce faci dacă primeşti 3 facturi la energie
1. faci o solicitare către furnizor
2. ceri amânarea termenului de plată a facturii
3. ceri plata în rate a facturilor

Aviz amatorilor! O consilieră USR a construit ilegal un bloc între case. Verdict final al instanței

În urma discuțiilor premierului Nicolae Ciucă cu președintele Comisiei Europene, Ursula Von der Leyen, Guvernul României va trebui, ca până la finalul lunii noiembrie, să vină cu o nouă ordonanță de urgență în ceea ce privește energia.

Ordonanța de urgență presupune o semi-reglementare pe piața energiei. Asta înseamnă că nu va fi o reglementare clasică, ci va avea și o componentă de piață liberă, sau o piață ”administrată”.