Ce firmă va instala sistemele de supraveghere video în Ploieşti

Ce firmă va instala sistemele de supraveghere video în Ploieşti

Primăria Municipiului Ploiești continuă implementarea sistemului de monitorizare video la nivelul platformelor gospodărești destinate colectării deșeurilor menajere și al locurilor de joacă din oraș.

În atenția Prefecturii Prahova, Garzii de Mediu, ANAF, ISC! Activități ilegale pe malul râului Teleajen, ale firmei Vierstein Bau

Municipalitatea ploieșteană a încheiat cu S.C. M&M COMPUTERS S.R.L. contractul de lucrări Proiectare și execuție „SISTEM DE SUPRAVEGHERE VIDEO PENTRU PUNCTE DE COLECTARE A DEȘEURILOR ȘI ALTE PUNCTE NEVRALGICE DIN MEDIUL URBAN AL MUNICIPIULUI PLOIEȘTI-ETAPA III”.

ONEA, DISTRUS DE FETIS – Fosta sefa AEP Ana Maria Patru a luat achitare pe linie. Judecatorul TMB Cristian Balan a constatat ca procurorii Lucian Onea si Cerasela Raileanu de la DNA Ploiesti au trimis-o in judecata pe Patru pentru un trafic de influenta inexistent

Prețul contractului (proiectare și execuție) este de 252.066,10 lei, fără T.V.A. Garanția acordată lucrărilor este de 24 luni de la data semnării procesului verbal de recepție, la terminarea lucrărilor, iar garanția echipamentelor este de 24 luni de la data semnării procesului verbal de recepție la terminarea lucrărilor.

3,3 milioane de euro pentru modernizarea Bulevardului Castanilor. Primaria a lansat licitatia/ Lucrarile vor dura maxim 3 luni

Menționăm că, până în prezent au fost amplasate 60 de camere destinate supravegherii video a platformelor gospodărești destinate colectării deșeurilor menajere din municipiul Ploiești, prin actualul contract urmând să se instaleze alte 40 de sisteme de supraveghere video de tip Bullet, cu zoom optic, menite să descurajeze actele de vandalism și amplasarea deșeurilor ilegale pe domeniul public.

Autoritatea publică ploieșteană va implementa aceste sisteme video de supraveghere și la nivelul locurilor de joacă din oraș, siguranța cetățenilor în spațiul public fiind prioritară pentru municipalitate.

Comunicat Primaria Ploiesti

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191