Ce i-a spus Loredana Atănăsoaie mamei sale, după ce a omorât-o pe Alina în Mangalia. Femeia și-a vizitat fiica în arest: ”A început să…”

Ce i-a spus Loredana Atănăsoaie mamei sale, după ce a omorât-o pe Alina în Mangalia. Femeia și-a vizitat fiica în arest: ”A început să…”

Loredana Atănăsoaie și-a ucis cu sânge rece prietena cea mai bună, a băgat-o într-o valiză și a abaondat-o în parc, iar mai apoi a ajuns în spatele gratiilor. În urmă cu puțin timp, criminala a fost vizitată de mama ei în arest, iar cele două au vorbit. Iată ce i-a spus Loredana Atănăsoaie femeii, după ce a comis crima.

Ioana Neagu, primărița „credincioasă” din Valea Călugărească a uitat de promisiunile din campanie. Rețeaua de apă şi canal, abandonată!

Crima din Mangalia a ajuns în atenția tuturor, după ce o tânără a fost mutilată, desfigurată și ucisă de cea mai bună prietenă. Criminala a ajuns în spatele gratiilor, unde va sta timp de 30 de zile, iar cea care nu a ezitat să o viziteze a fost mama ei. Femeia a dezvăluit ce a vorbit cu Loredana Atănăsoaie, după ce aceasta a comis crima.

Ruşinea politicii prahovene: Alin Moldoveanu (PNL), karatistul care a adus un municipiu la „rang” de comună

Ce i-a spus Loredana Atănăsoaie mamei sale, după ce a comis crima

Mama Loredanei Atănăsoaie trece prin cele mai îngrozitoare momente ale vieții ei, fiind nevoită să își vadă fiica în spatele gratiilor, după ce a comis o crimă desprinsă din filme. Ei bine, femeia a vizitat-o pe criminală în arest, iar aceasta ar fi profund afectată de situația tragică pe care a creat-o.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Contrar așteptărilor tuturor celor care și-au exprimat părere despre această crimă, se pare că Loredana Atănăsoaie ar regreta ceea ce a făcut, iar atunci când și-a văzut mama, ar fi izbucnit în plâns, conform declarațiilor femeii. Criminala și-ar fi cerut inclusiv iertare de la mama ei, iar femeia a declarat că era o fată educată, care nu consuma substanțe interzise.

”A început să plângă. Regrete, regrete, regrete, să o Eu o ştiu cuminte, nu drogată. A fost educată, nu am învățat-o de rău niciodată…”, a declarat mama Loredanei Atănăsoaie, conform Antena 3 CNN.

Taximetristul care a dus valiza vrea să renunțe la meseria lui

Taximetristul din Mangalia care a dus în parc valiza cu trupul neînsuflețit al Alinei, fără să știe ce se afla în el, a făcut primele declarații. Bărbatul este copleșit de durere și de cazul înfiorător la care a luat parte, spunând că vrea să renunțe la această meserie, deoarece are copii acasă.

”Sunt traumatizat rău de tot, mă doare capul. Sunt terminat! Îi mulțumesc lui Dumnezeu că nu m-a omorât și pe mine. Sunt într-o stare naşpa, vreau să renunț la taxi.”, este o parte din declarația bărbatului, conform sursei citate.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191