Ce încercare pe Hipodrom!

Ce încercare pe Hipodrom!

Ce încercare pe Hipodromul Ploiești cu ocazia unei noi reuniuni hipice! Va fi cel de-al doilea eveniment din această stagiune cu nu mai puţin de 9 curse – 4 de trap şi 5 de galop de această dată – spectatorii având prilejul să asiste la o serie de întreceri ce se anunţă extrem de spectaculoase.

Trapul va avea drept punct de atracţie „Premiul de Încercare” (ora 12:00), ultima dintre cele trei curse premergătoare Marelui Premiu Regal al României la Trap (7 iulie 2024), în care se vor întrece, de data aceasta, 11 dintre caii de 4 ani de pe Hipodromul Ploieşti. Înaintea curesei-vedetă se va desfășura Premiul Juvenil (ora 10:35), cursă pregătitoare şi obligatorie, totodată, în perspectiva Premiului Cailor de 3 ani „Regele Ferdinand”, programat în cea de-a doua reuniune din luna iulie.

Din punct de vedere al galopului, vor fi patru curse rezervate cailor din rasa pur sânge englez şi organizate în parteneriat cu Jockey Club Român, şi una, în încheierea reuniunii, dedicată cailor din rasa pur sânge arab: Premiul Wathba Stallions Cup, pe care Federaţia Hipică Română o organizează cu sprijinul HH Sheikh Mansoor Bin Zayed Al Nahyan Racing Festival.

Locuitorii din Păcureți mor de sete! Niciun strop de apă la robinet. Noul primar Ionuț Voicu e zero barat!

Reuniunea găzduită de Complexul Hipodrom se va disputa duminică, 16 iunie, începând cu ora 9:00, fiind organizată de CSM Ploieşti cu sprijinul Jockey Club Român şi în parteneriat cu Federaţia Hipică Română. Prețul unui bilet la reuniunea de duminică este de 5 lei, copiii sub 7 ani având accesul gratuit.

Virgiliu Nanu, cu ochii pe lucrările derulate în Slănic: „Vreau să mă asigur că lucrările corespund şi că fondurile sunt folosite corect!”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191