Ce mesaj a transmis deputatul PNL Prahova Mircea Rosca dupa ce a fost gasit nevinovat de ICCJ in dosarul masluit de „Portocala”

Ce mesaj a transmis deputatul PNL Prahova Mircea Rosca dupa ce a fost gasit nevinovat de ICCJ in dosarul masluit de „Portocala”

Deputatul prahovean Mircea Rosca a fost achitat definitiv in dosarul deschis pe numele sau de „unitatea de elita” DNA Ploiesti.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Inalta Curte de Casatie si Justitie au formulat, astazi, verdictul in cazul lui Rosca si a celorlalti inculpati din dosar, sentinta fiind de achitare definitiva. Judecatorii ICCJ au concluzionat ca faptele de care l-au acuzat procurorii pe deputatul liberal nu exista.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Rosca a postat un mesaj pe contul sau de Facebook, vineri seara, in care descrie, pe scurt, „aventura” ultimilor 8 ani, pe care o catalogheaza drept „un capitol sumbru” al vietii sale.

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

„Un capitol sumbru din viața mea se încheie azi!
După 8 ani de procese, după ce am fost denigrat și etichetat nedrept, timp în care imaginea mi-a fost afectată, iar familia a trebuit să suporte judecata unei părți a societății, astăzi a venit ziua biruinței.

Înalta Curte de Casație și Justiție a decis că sunt nevinovat! Judecătorii au dispus că fapta de care am fost acuzat nu există!

După această decizie a judecătorilor apare marea întrebare: Cine va răspunde pentru cei opt ani, pentru tot ce am avut de îndurat doar pentru că mi s-a pus, în mod nedrept, eticheta de „penal”, iar cariera mea de până atunci a fost efectiv ștearsă?

Nimeni! Și așa vreau să rămână!
Această experiență extrem de dureroasă a fost în realitate o binecuvântare. L-am descoperit în profunzimea Cuvântului pe Dumnezeu și viața în realitatea Sa, pacea sufletească derivată de aici ajutându-mă să iert, să îmi văd propriile greșeli înainte de a judeca, dar și să trec ușor peste toate…

Îi iert și mă rog la Dumnezeu să îi binecuvânteze cu pace pe toți cei ce s-au bucurat, m-au judecat sau bârfit, dar mai ales pe toți cei ce mi-au făcut acest rău!

Chiar dacă ,,achitarea” mi-o dăruise de ceva timp…, îi mulțumesc Lui Dumnezeu și pentru că s-a făcut dreptate, iar adevărul a ieșit la lumină!

Mulțumesc familiei mele pentru tot sprijinul pe care mi l-a acordat, dar și tuturor celor ce mi-au fost alături până la capăt și au crezut în mine!”, a scris Rosca, pe Facebook.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191