Ce muncește Claudia Florescu, după terminarea sezonului 7 de la Insula Iubirii. Bogdan Cîrlan a dat vestea / FOTO

Ce muncește Claudia Florescu, după terminarea sezonului 7 de la Insula Iubirii. Bogdan Cîrlan a dat vestea / FOTO

Concurenții de la Insula Iubirii sunt foarte activi pe rețelele de socializare, asta după ce au participat la emisiunea de la Antena 1. Recent, Bogdan Cîrlan le-a arătat internauților ce muncește iubita lui, Claudia Florescu, după terminarea sezonului 7 de la Insula Iubirii. Chiar concurentul a dat vestea cea mare. Iată ce a postat el pe Instagram!

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Claudia Florescu a venit la Insula Iubirii alături de Bogdan Cîrlan, deoarece cei doi îndrăgostiți au vrut să-și testeze relația. După terminarea emisiunii, partenerul concurentei a arătat cu ce se ocupă aceasta. Iată ce a postat acesta pe conturile personale de pe platformele de socializare!

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

Ce muncește Claudia Florescu, după terminarea sezonului 7 de la Insula Iubirii

După terminarea sezonului 7 de la Insula Iubirii, Claudia Florescu a reluat activitatea care îi place cel mai mult și care o face foarte fericită. În prezent, concurenta de la Insula Iubirii este antrenoare de fitness.

În atenția Poliției Prahova/ „3000 de cetățeni au obținut ilegal domiciliu sau viză de flotant în Câmpina!”

Pe rețelele personale de socializare, Bogdan Cîrlan, iubitul ei, a făcut o postare cu Claudia Florescu, unde a arătat că aceasta se află în sala de sport și cheamă persoane pentru a le antrena și a le face să arate și să se simtă foarte bine.

Cine este Claudia Florescu de la Insula Iubirii

Claudia Florescu de la Insula Iubirii are frumoasa vârstă de 35 de ani și provine din Petroșani, județul Hunedoara, însă a locuit mai mulți ani în Italia. În prezent, ea locuiește în București. Concurenta sezonului 7 al emisiunii de la Antena 1 este antrenoare de fitness, iar ea participă la multe concursuri de culturism și uite că în continuare face exact ceea ce îi place.

Iubita lui Bogdan Cîrlan are o comunitate mare de oameni pe rețelele personale de socializare, unde postează destul de des. Claudia Florescu este pasionată de sport, dar și de tatuaje, aceasta având și un tatuaj mare pe gât.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191