Ce oraș ți se potrivește, în funcție de zodie. Unde poți să-ți petreci vacanța de vară

Ce oraș ți se potrivește, în funcție de zodie. Unde poți să-ți petreci vacanța de vară

Ce oraș ți se potrivește, în funcție de zodie. Unde poți să-ți petreci vacanța de vară
Vacanța de vară se apropie și mulți dintre noi ne facem deja planuri pentru lunile ce urmează. Planificarea a început deja de ceva vreme pentru cei care vor să fie pregătiți. Pentru cei mai puțini deciși, astrologii vin cu o rezolvare. Descoperă în cele ce urmează ce oraș ți se potrivește, în funcție de zodie.

Primarul „bombardier” Alin Moldobeanu verifică asfaltarea electorală dintr-un Porsche de 110.000€

Nu ai nevoie de un buget extraordinar pentru a te bucura de câteva zile de vacanță. De fapt, nu trebuie să alegi locații luxoase pentru a simți că te relaxezi. Astrologii susțin că fiecare nativ din zodiac rezonează cu o anumită regiune din lume. Descoperă unde te-ai simți cel mai bine în funcție de zodia în care te-ai născut.

Nanu şi Volo, de vorbă cu ploieştenii din cartierele Mihai Bravu şi M. Eminescu

Ce oraș ți se potrivește, în funcție de zodie
Dacă nu te-ai decis la destinația de vacanță, atunci îți venim în ajutor cu câteva sugestii. Specialiștii în astrologie au întocmit un clasament al destinațiilor de vis de vara aceasta, în funcție de fiecare zodie. Publicația Bustle a explicat în detaliu care ar fi locul în care un nativ s-ar simți cel mai bine în timpul vacanței de vară. Iată ce îți rezervă astrele pentru lunile ce urmează.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.
Berbec: 21 martie – 19 aprilie
Berbecii s-ar simți cel mai bine în Roma, spun specialiștii în astrologie. Cultura și istoria Romei va fi pe gustul Berbecilor. Aceste zodii sunt foarte curioase și abia așteaptă să descopere lumea din jurul său. Nativii aceștia adoră să se odihnească în timp ce se bucură de aerul de vacanță din Italia.

Taur: 20 aprilie – 20 mai
Se știe că nativii din zodia Taurului iubesc luxul. Acești nativi își doresc o viață extravagantă, iar destinațiile de vacanță trebuie să fie pe măsură.

Vara aceasta Taurii s-ar putea bucura de o vacanță în Milano. Astrologii susțin că aceasta este destinația de vis pentru un nativ din zodia Taurului.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie
Gemenii sunt zodii de aer spontane, care își doresc tot timpul ceva nou. Acești nativi sunt ca o enciclopedie vie. Au nevoie de un oraș care să le provoace cunoștințele. Astfel, destinația de vis pentru un astfel de nativ este orașul Berlin. Diferențele culturale din acest oraș vor fi pe placul acestor nativi spontani.

Rac: 22 iunie – 22 iulie
Nativii din zodia Racului preferă destinațiile care au deschidere la mare sau la ocean. Pentru acești nativi nimic nu este mult prea exagerat. O vacanță de vis în vacanța de vară s-ar desfășura în Sydney, spun astrologii. Racii se vor simți foarte bine în această destinație, mai ales pentru că este un loc prietenos pentru familiile mari.

Leu: 23 iulie – 22 august
Nu există o destinație mai potrivită pentru un nativ din zodia Leului decât Egiptul. Leii se vor simți foarte bine într-un astfel de oraș. Este un loc cu o istorie aparte, care emană forța și puterea conducătorilor din trecut. Leii se conectează la energia lor interioară într-o astfel de destinație.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie
Destinația de vis pentru un nativ din zodia Fecioarei este Amsterdam. Fecioarele sunt zodii organizate, care adoră să aibă fiecare lucru pus la punct. Amsterdam el oferă acestor nativi posibilitatea să-și îmbrățișeze adevărata personalitate. În plus, Fecioarele au multe locuri de explorat în Amsterdam, fiind o destinație cu un patrimoniu cultural impresionant.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie
Balanțele sunt romantice și visează de multe ori cu ochii deschiși. Totodată acești nativi sunt dispuși să lupte pentru egalitate și dreptate. Destinația de vis pentru acești nativi este Parisul. Un loc romantic, potrivit pentru sufletul nativilor din zodia Balanței.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie
Scorpionii nu trebuie să se teamă dacă nu și-au rezervat încă vacanța de vară. Astrologii susțin că destinația de vis pentru acești nativi este New Orleans. Este un oraș bogat în cultură, marcat de multe momente istorice importante. Este locul potrivit unde un Scorpion poate renaște.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie
Săgetătorii sunt nativi dornici de aventură. Aceștia adoră să se distreze de dimineața până seara. Pentru un astfel de nativ este nevoie de o destinație plină de surprize. Astrologii susțin că destinația de vis pentru acești nativi este Miami.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie
Destinația de vis pentru Capricorni este Londra. O vacanță rapidă în Londra este exact ce trebuie pentru un nativ grăbit, dar care nu se teme de provocări. Vara aceasta Capricornii își vor petrece cea mai mare parte a timpului în vacanțe. Prima destinație de vis a acestora ar putea fi chiar în Londra.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie
Vărsătorii s-ar distra cel mai mult într-o destinație precum New York. Acesta este locul ideal pentru un nativ din zodia Vărsătorului. Acest oraș este plin de viață, agitat, dar în același timp are multe oaze de liniște.

Pești: 19 februarie – 20 martie
Ierusalimul este destinația perfectă pentru nativii din zodia Peștilor. Vara aceasta s-ar putea bucura de o vacanță extraordinară în această destinație. Peștii au nevoie de un loc încărcat cu spiritualitate. Acești nativi s-ar simți foarte bine într-o astfel de destinație.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191