Ce pensie colosală încasează Prigoană și ce mesaj dur i-a transmis lui Columbeanu: „Dacă făcea ca mine, nu mai cerșea azi milă…”

Ce pensie colosală încasează Prigoană și ce mesaj dur i-a transmis lui Columbeanu: „Dacă făcea ca mine, nu mai cerșea azi milă…”

Silviu Prigoană a „bătut-o” până și pe Monica Tatoiu la capitolul pensie. Fostul om de afaceri a cotizat sume colosale la Stat timp de 20 de ani și acum a ajuns să încaseze o pensie de ordinul zecilor de mii de euro! 

Ionuț Dumitrescu, inginer: La Hidro Prahova e multă incompetență. O lipsă crasă de specialişti care lasă județul fără apă potabilă

Silviu Prigoană (59 de ani) a avut grijă să-și aranjeze bătrânețile din vreme. De-a lungul timpului, Prigoană a demarat afaceri cât se poate de profitabile, de milioane de euro, în diverse domenii, de la salubritate la televiziune. 

Alin Moldoveanu şi incompetenții numiți politic, „vedete” naționale. Ruşine, hoților criminali!

Omul de afaceri a fost, însă, mereu chibzuit cu banii, așa că a cotizat timp de 20 de ani la Stat cu sume impresionante, mai ales că avea salarii de ordinul sutelor de mii de euro. Prigoană a avut, astfel, grijă să-și asigure o pensie de invidiat din care să trăiască liniștit la bătrânețe, atât el, cât și copiii lui. 

Criză majoră a apei potabile în Măneşti! Primarul Constantin Nițoi și Hidro Prahova îşi bat joc de sănătatea cetățenilor

Așa se face că, la acest moment, Silviu Prigoană este unul dintre milionarii de lux ai României. 

Ce pensie are Prigoană?! Te ia cu amețeală! „Iau de euro net pe lună. Atât îmi dă poștașul în mână” 

„Eu iau de euro la acest moment, în mână. Banii îi aduce poștașul la ușă, nu se pun pe card. Îmi dă din ăia de 500 așa, bancnote mari! Eu mi-am asigurat bătrânețea! Am fost deștept, nu prost, cum a zis Tatoiu! 

Eu acum trăiesc doar din banii din pensie. Nu mai am vreo afacere, gata!“, a declarat omul de afaceri, în podcastul lui Viorel Grigoroiu. 

Ce salariu uriaș a încasat Prigoană timp de 20 de ani? „ de euro am cotizat lunar, la Stat”

Silviu Prigoană a cotizat la Stat, timp de 20 de ani, cât s-a aflat în fruntea afacerilor sale, o sumă uriașă, omul de afaceri fiind remunerat cu salarii de peste de euro. 

„Timp de 20 de ani, eu am avut de euro, salariu brut. Deci netul, ce luam în mână, era de euro pe lună, iar contribuția la Stat era de de euro lunar.

Cum adică să-mi pun eu ca șef, salariu minim pe economie, ca să nu cotizez? E o prostie asta ce a zis Tatoiu!”, a mai precizat Silviu Prigoană. 

Lecție de viață dură pentru Irinel Columbeanu! „Nu trebuia să ajungă la mila altora…”

Prigoană l-a adus în discuție și pe fostul milionar Irinel Columbeanu, ajuns acum falit într-un azil, pe care nu are bani să-l mai plătească. 

Omul de afaceri i-a oferit o lecție de viață dură lui Columbeanu, care nu a cotizat la Stat și a ajuns acum pe drumuri, cu o pensie minimă de 2000 de lei. 

„Ești milionar la tinerețe, dar nu știi cum te duce viața. De aceea în viață trebuie să fi prevăzător

Dacă și Columbeanu făcea ca mine, și măcar 4000-5000 de euro dădea pe lună la Stat, atunci când avea, acum nu mai ajungea pe drumuri, la mila altora, să facă chetă și să se roage de lume pentru bani”, a mai spus omul de afaceri. 

Milionarul Silviu Prigoană s-a născut la data de 22 decembrie 1963, în localitatea Gherla, din Cluj. Prigoană este un om de afaceri și politician român, a fost acționar principal la Rosal Grup și fondator al posturilor de televiziune: Realitatea TV, Etno TV și Taraf TV. Acesta a fost deputat de București, din partea PDL, în legislatura 2008-2012.

Silviu Prigoană a fost căsătorit cu prima sa soție, Viorica, care a decedat, la doar 30 de ani, de cancer la ficat, în anul 1994. Din această căsătorie, omul de afaceri are doi fii, Honorius și Silvius. 

Silviu Prigoană s-a căsătorit a doua oară cu vedeta tv Adriana Bahmuțeanu, cu care a avut, însă, o relație tumultoasă. Cei doi au la activ nu mai puțin de patru divorțuri și încă se mai judecă și acum prin tribunale pentru cei doi copii, Maximus și Eduard. 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191