Ce regretă cel mai mult Ilinca Vandici? Dezvăluiri dureroase după despărțirea de soț: „Am frici”

Ce regretă cel mai mult Ilinca Vandici? Dezvăluiri dureroase după despărțirea de soț: „Am frici”

Ilinca Vandici este una dintre cele mai cunoscute persoane publice din România. Cu o carieră de succes în televiziune, admirată și susținută de fanii ei, vedeta își deschide sufletul în fața celor de acasă și permite să răspundă celor mai neașteptate întrebări. 

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Recent, Ilinca Vandici a traversat o perioadă nu foarte plăcută, ajungând la despărțire de Andrei Neacșu, bărbatul cu care a trăit o frumoasă poveste de dragoste și cu care are un copil. În ciuda greutăților cu care a fost încercată, șatena găsește mereu puterea să meargă mai departe. 

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Ce regretă Ilinca Vandici? 

Invitată în cadrul unui interviu, Ilinca Vandici a mărturisit că nu tinde să fie omul regretelor, alegând în schimb să trăiască în prezent și se se ocupe de lucrurile pe care încă le mai poate schimba. Pentru ea este mult mai important să evolueze. 

IJP Prahova au organizat Campania impotriva violentei in familie „Nicio palma nu merita a doua sansa!”

„Trăiesc în prezent, nu în trecut… dacă sunt lucruri pe care le pot schimba, încerc să fac asta, dar dacă în privința anumitor situații petrecute nu mai pot face nimic, le trec doar la capitolul experiențe de viață care mă ajută să evoluez; în niciun caz nu rămân ancorată acolo, pentru că pierd clipa prezentă în care, da, pot face ceva diferit.”, a dezvăluit Ilinca Vandici, în cadrul unui interviu Viva. 

Ilinca Vandici: „Cea mai mare frică e cea de moarte” 

Cum fiecare dintre noi avem frici, mereu există una mult mai puternică, menită să ne controleze, mai mult sau mai puțin, acțiunile din viață. În cazul Ilincăi Vandici, cea mai mare frică este cea de moarte. 

„Am frici, ca orice om și lucrez cu ele de ceva vreme deja… nu pentru a le îndepărta sau a le face să dispară, ci pentru a reuși să le manageriez așa cum trebuie, pentru că fricile noastre sunt emoții umane, naturale, menite să ne țină în viață, au rolul de a ne proteja, activând modul de supraviețuire în fiecare; cea mai mare frică e cea de moarte…”, a spus ea, pentru sursa amintită. 

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191