Ce sancţiuni riscă proprietarii de apartamente care nu vor să monteze repartitoare de costuri pentru căldură, până pe 31 decembrie!

Ce sancţiuni riscă proprietarii de apartamente care nu vor să monteze repartitoare de costuri pentru căldură, până pe 31 decembrie!

În România, din anul curent, repartitoarele la calorifere au devenit obligatorii. În casele tuturor românilor trebuie să se găsească acestea. În caz contrat e riscă o amendă de 1.000 de lei.

Ludovic Orban sare la gâtul lui Iulian Dumitrescu, preşedintele PNL Prahova: “Nesimțire sfidătoare!”

Până la data de 31 decembrie 2023, toți românii trebuie să aibă repartitoare la calorifere. Acest lucru se întâmplă având în vedere Legea 24/2023.

Ioana Neagu, umilita public de liberali acum 4 ani, s-a inscris in PNL inaintea alegerilor

Această măsură a fost amânată timp de 15 ani. Costul unui repartitor pleacă de la 70 de lei cu TVA inclus. La acesta se adaugă prețul de montare, conform romaniatv.net.

Primarul PNL „Tudorică”, de la Păuleşti, şi-a pus ginerele candidat la Primăria Blejoi, tot din partea PNL

Obligativitatea montării sistemelor de repartizare a costurilor este prevăzută în legislația națională încă din anul 2016, când Legea eficienței energetice nr. 121/2014, stabilea ca termen de montare a contoarelor/repartitoarelor de costuri data de 31.12.2016. Legiuitorul a prorogat succesiv acest termen, astfel încât cel mai recent termen de conformare (…) este 31.12.2023”, se arată în comunicatul trimis de ANRE, Autoritatea Națională de Reglementare în Domeniul Energiei.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191