Ce se întâmplă cu alocațiile copiilor de la 1 ianuarie 2023

Ce se întâmplă cu alocațiile copiilor de la 1 ianuarie 2023

Surse guvernamentale au transmis, miercuri, 2 noiembrie, că alocațiile copiilor vor fi majorate de la 1 ianuarie 2023, cu 5,1%, respectându-se legislația în vigoare.

Seria amenințărilor paraditorului „Portocală” continuă. Alți martori din dosar vorbesc despre pistolul pe care Negulescu il flutura in fata „victimelor”

Bucuria părinților n-a durat mult, deoarece zvonurile au fost spulberate de reprezentanți din Ministerul Muncii.

Ploieşteanca Alexandra Bălan a câştigat un Oscar pentru cel mai bun film de animație. Alexandra are 32 de ani şi a fost elevă a Colegiului A.I. Cuza

Zvonurile despre majorarea alocațiilor, desființate de Ministerul Muncii
Cristian Vasilcoiu, secretar de stat la Ministerul Muncii, a demontat joi zvonurile cu privire la majorarea alocațiilor pentru copii începând de la 1 ianuarie.

Mărturii ale părinților și rudelor copiilor consumatori de droguri: „În spitalele noastre îi internează o săptămână pentru că nu au paturi. Solicitarea este atât de mare”/ „Și eu sunt mama unui copil care se droghează, care acum e la pușcărie”/ „Fratele meu nu este la pușcărie, este în groapă”

„Fără a mai parafraza din Teambuilding, văd că „sursele”, probabil tot alea de la Elon Musk, măresc și alocațiile pentru copii, fără ca noi în minister sau Guvern să fi discutat așa ceva!

Vedeți de ce tot zic eu ce zic!? Că așa se întâmplă zilnic cu salarii, pensii și ce le mai trece unora prin cap să inventeze „pe surse”! P.S.: Nu, nimeni dintre cei care au dat „știrea” nu a sunat la Ministerul Muncii să verifice zvonul!”, scrie Cristian Vasilcoiu pe Facebook.

Potrivit zvonurilor care au apărut în presă, de la 1 ianuarie 2023, copiii cu vârste cuprinse între 2 și 18 ani, care în prezent primesc de la stat o alocație în valoare de 243 de lei, după majorare aceștia trebuia să primească lunar 255 de lei. Alocația pentru copiii de până la 2 ani ar fi fost majorată cu 30 de lei, de la 600 la 630 de lei.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191