Ce se întâmplă cu alocațiile copiilor de la 1 ianuarie 2023

Ce se întâmplă cu alocațiile copiilor de la 1 ianuarie 2023

Surse guvernamentale au transmis, miercuri, 2 noiembrie, că alocațiile copiilor vor fi majorate de la 1 ianuarie 2023, cu 5,1%, respectându-se legislația în vigoare.

Primaria Albesti Paleologu, amendata de Garda de Mediu Prahova! Tone de deseuri, descoperite in Cricovul Sarat

Bucuria părinților n-a durat mult, deoarece zvonurile au fost spulberate de reprezentanți din Ministerul Muncii.

Activitatea Lukoil Ploiesti, in pericol, din cauza embargoului UE asupra titeiului rusesc?

Zvonurile despre majorarea alocațiilor, desființate de Ministerul Muncii
Cristian Vasilcoiu, secretar de stat la Ministerul Muncii, a demontat joi zvonurile cu privire la majorarea alocațiilor pentru copii începând de la 1 ianuarie.

Aviz amatorilor! O consilieră USR a construit ilegal un bloc între case. Verdict final al instanței

„Fără a mai parafraza din Teambuilding, văd că „sursele”, probabil tot alea de la Elon Musk, măresc și alocațiile pentru copii, fără ca noi în minister sau Guvern să fi discutat așa ceva!

Vedeți de ce tot zic eu ce zic!? Că așa se întâmplă zilnic cu salarii, pensii și ce le mai trece unora prin cap să inventeze „pe surse”! P.S.: Nu, nimeni dintre cei care au dat „știrea” nu a sunat la Ministerul Muncii să verifice zvonul!”, scrie Cristian Vasilcoiu pe Facebook.

Potrivit zvonurilor care au apărut în presă, de la 1 ianuarie 2023, copiii cu vârste cuprinse între 2 și 18 ani, care în prezent primesc de la stat o alocație în valoare de 243 de lei, după majorare aceștia trebuia să primească lunar 255 de lei. Alocația pentru copiii de până la 2 ani ar fi fost majorată cu 30 de lei, de la 600 la 630 de lei.