Ce se mai intampla prin cartierele din Ploiesti/ Trei minori au dat foc gunoiului din ghena, pe strada Cosminele

Ce se mai intampla prin cartierele din Ploiesti/ Trei minori au dat foc gunoiului din ghena, pe strada Cosminele

S-a întamplat astăzi, în jurul orei 04:20,pe strada Cosminle din Ploiești. Polițiștii locali au depistat trei tineri care erau suspecți pentru incendierea deșeurilor menajere de la o platformă gospodărească.

Explozie la o magistrală de gaz din Vrancea. 4 oameni care lucrau la autostrada A7 au murit, iar 5 sunt răniți

Cele trei persoane au fost reținute de patrula Poliției Locale, în urma semnalmentelor comunicate de Dispeceratul instituției, fiind suspecte de incendierea în jurul orei 02:00 a deșeurilor menajere de la platforma gospodărească aferentă blocurilor de pe Aleea Strunga.

Droguri vândute în dispozitive de vapat și în dulciuri. Peste 120 de percheziții în București și în 23 de județe / Cum acționa gruparea care vindea stupefiante copiilor și tinerilor din toată țara

Tinerii, cu vârste cuprinse între 14 și 16 ani, domiciliați în Ploiești, au fost identificați și predați de polițiștii locali reprezentanților Secției nr. 3 Poliție, în vederea continuării cercetărilor.

SONDAJ/ Sunteți de acord cu decizia Şcolii „Sf. Vasile” Ploieşti de reintroducere a uniformei pentru elevi?

“Poliția Locală Ploiești condamnă săvârșirea unor astfel de fapte și face apel la spiritul civic al cetățenilor, cărora le recomandă să semnaleze Dispeceratului instituției, la numărul de telefon 0244/954, pe adresa de e-mail office@polocploiesti.ro sau polițiștilor locali aflați în patrulare, orice încălcare a regulilor sociale, a ordinii și liniștii publice”, au precizat reprezentanții Poliției Locale Ploiești.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191