Ce studii are, în realitate, regele Charles. Câtă școală a făcut monarhul britanic

Ce studii are, în realitate, regele Charles. Câtă școală a făcut monarhul britanic

Marea Britanie nu este singura țară din Europa, ori din lume, în general, unde există monarhie. Însă, oricare dintre noi trebuie să recunoască că nicio altă dinastie, ori vreun alt monarh contemporan, nu au reușit să stârnească interesul publicului la fel de mult precum familia regală a Angliei. Vreme de decenii, oamenii au dorit să afle cât mai multe detalii din spatele „cortinei” aceste familii, iar Click! vă aduce un detaliu interesant despre noul suveran, Charles!

Primarul „bombardier” Alin Moldobeanu verifică asfaltarea electorală dintr-un Porsche de 110.000€

În ciuda faptului că Marea Britanie nu este singura țară din Europa, ori din lume, în general, unde încă mai există monarhia, trebuie să recunoaștem că nicio altă familie regală nu reușește să stârnească interesul public chiar la fel de mult precum dinastia din Londra. Vreme de decenii întregi, oameni de-a lungul întregului glob au dorit să afle cât mai multe detalii interesante din spatele „cortinei” acestei familii. Desigur, o mare parte din interesul publicului s-a datorat șarmului reginei Elisabeta a II-a. Însă, chiar și cu un nou suveran pe tron, oamenii tot privesc cu fascinație către casa regală.

Nanu şi Volo, de vorbă cu ploieştenii din cartierele Mihai Bravu şi M. Eminescu

Iar potrivit informațiilor oferite de către cei de la , un detaliu extrem de interesant despre noul rege, Charles, vine în privința educației sale. Poate că nu mulți dintre noi știau asta, dar, până acum, membrii casei regale erau educați prin intermediul tutorilor privați. Ei bine, se pare că totul s-a schimbat odată cu Charles. El a fost elev al școlii Hill House, situată în vestul Londrei, iar apoi a devenit intern al școlii Cheam, din Berkshire, la fel ca tatăl său.  

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Apoi, urmând în continuare urmele tatălui său, a mers la Gordonstoun, un internat din Scoția. Iar experiența sa educațională nu s-a limitat la țărmurile Britaniei! El a studiat și în Australia, mai precis, la Geelong Church of England Grammar School, din Melbourne.

Regele Charles a mers, apoi, la Trinity College, Cambridge, unde a studiat arheologia și antropologia fizică și socială. În cele din urmă, el a decis să continue să studieze istoria, iar limba galeză a învățat-o la University College of Wales, situat în Aberystwyth.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191