Ce trebuie să facă ploieştenii racordati la sistemul centralizat de încălzire care nu au căldură

Ce trebuie să facă ploieştenii racordati la sistemul centralizat de încălzire care nu au căldură

Primarul municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici, aduce la cunoștința cetățenilor faptul că, în contextul reluării furnizării agentului termic pentru toți beneficiarii sistemului centralizat de termoficare, eventualele disfuncționalități care pot surveni în procesul de livrare a agentului termic către populație pot fi semnalate, de urgență, atât operatorului S.C. Termo Ploiești S.R.L, cât și Primăriei municipiului Ploiești.
Pentru remedierea promptă și eficientă a aspectelor semnalate, ploieștenii au posibilitatea să apeleze, direct, operatorul de termie la nr. 0.800.672.777 – Telverde (număr de telefon gratuit, apelabil la nivel național în orice rețea, 24 de ore din 24, 7 zile din 7); 0244 520 312 (Centrala), respectiv Dispeceratul Primăriei municipiului Ploiești, la nr. de tel. 0244 984 (Alo, domnule Primar) sau Telverde 0.800.800.884.

PSD Prahova, întâlnire cu seniorii social-democrați. Prefectul Virgiliu Nanu, primarul Volosevici şi parlamentarii PSD au prezentat proiectele de viitor

În situația în care apar astfel de disfuncționalități, cetățenii sunt rugați să contacteze, de asemenea, și reprezentanții asociațiilor de proprietari, în vederea verificării instalațiilor interioare.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Totodată, ploieștenii sunt îndrumați să se informeze, în cadrul asociației de proprietari din care fac parte, dacă aceasta a solicitat, în mod expres, operatorului de termie, nereluarea furnizării agentului termic pentru această perioadă.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Reamintim, în acest context, că, începând cu data de 2 noiembrie 2023, etapizat, a fost reluat procesul de livrare a agentului termic către toți beneficiarii sistemului centralizat de termoficare din municipiul Ploiești.

Comunicat Primaria Ploiesti

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191