Cea mai bună comedie românească de pe Netflix. Are actori magistrali și te va face să râzi în hohote

Cea mai bună comedie românească de pe Netflix. Are actori magistrali și te va face să râzi în hohote

Este sâmbătă, așa că, probabil ai în plan să îți petreci timpul acasă, relaxându-te urmârind un film bun. Dacă nu știi însă la ce să te uiți, o doză de umor nu a făcut rău niciodată nimănui, astfel că, noi îți recomandăm o comedie românească la care vei râde în hohote și te vei simți nostalgic.

Se îngroaşă gluma! Gheorghe Sîrbu a plecat din PNL şi candidează la Primăria Ploieşti din partidul SOS, al Dianei Şoşoacă

Cu siguranță filmele românești de pe platforma de streaming Netflix merită vizionate. Însă, există o comedie românească ce a câștigat patru premii mari, dintre care unul a fost obținut la Cannes și altul la Leeds, la care vei râde și te vei simți nostalgic. De asemenea, în rolurile principale joacă Alexandru Papadopol și Dorel Vișan.

Primarul Volosevici: Elevii primesc mere stricate şi biscuiți „de carton” în programul „Cornul şi laptele” derulat prin Consiliul Județean. Am sesizat Prefectura Prahova

Pelicula regizată de un român, Cristian Mungiu, de pe Netflix, considerată unul dintre cele mai bune din ultimii ani, care te va amuza și te va trimite în trecut, este „Occident”. Apărut în anul 2002, cu Alexandru Papadopol și Dorel Vișan, filmul este o tragicomedie despre oameni care se mută în Occident și care aduce o privire ironic – amară asupra situațiilor uneori amuzante, alteori absurde din viață. Totodată, este o poveste despre întâmplare, coincidențe, surprize și timp.

Aviz „paraditorilor”! Președinta CSM, mesaj tranșant pentru DNA: ‘Tentaţia exercitării discreţionare a puterii’ să fie ‘de domeniul trecutului’!

Împletind 3 povești diferite care au loc în aceeași săptămână, pelicula spune cum căile personajelor în cele din urmă se intersectează, se suprapun și se armonizează unele cu altele, adesea chiar împotriva voinței lor. Personajele principale într-una dintre povestiri devin automat secundare în celelalte.

„Nu există un singur final echivoc, prima povestire se oprește în fiecare dintre cele trei părți ale filmului într-un alt moment ce sugerează soluții radical diferite pentru personaje”, se arată pe

„Occident”, care poate fi urmărit pe platforma de streaming Netflix, îl are în rol principal pe actorul Alexandru Papadopol, care îi dă viață lui Lucian Timofte („Luci”), un inginer silvic în vârstă de 29 de ani.

„În primul rând, era important pentru băiatul din film să plece în Occident. Dar și pentru că e un film despre plecare și despre dragoste, care în opinia mea sunt incompatibile. Când pleci undeva, trebuie să faci sacrificii, să lași ceva în urmă. Replicile-cheie din film sunt două: «Fiecare trebuie să facă ce e mai bine pentru el» și «Cu toții facem sacrificii pentru ce ne dorim»”, a declarat cu mult timp în urmă Alexandru Papadopol.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191