Cea mai tare poză de la nunta Gabrielei cu Dani Oțil! Cum a fotografiată Ramona Olaru / FOTO

Cea mai tare poză de la nunta Gabrielei cu Dani Oțil! Cum a fotografiată Ramona Olaru / FOTO

Dani și Gabriela Oțil au avut o nuntă spectaculoasă, iar o mulțime de fani au așteptat cu nerăbdare imagini de la petrecere. Soția prezentatorului TV a continuat să posteze din ce în ce mai multe, alături de invitații lor. Iată care este cea mai tare dintre ele și cum a fost fotografiată Ramona Olaru alături de mireasă.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au avut invitați de senzație la nunta lor, la care au participat o mulțime de vedete. Invitații lor au făcut spectacol și au întors toate privirile cu apariții impecabile. Una dintre cele care nu a putut să treacă neobservată a fost Ramona Olaru. Asistenta TV a apărut și într-o ipostază amuzantă alături de mireasă.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Cum s-a fotografiat Ramona Olaru lângă mireasă, la nunta lui Dani Oțil cu Gabriela Prisăcariu

După cum se știe deja, Ramona Olaru este o persoană apropiată celor doi și colega lui Dani Oțil, cu care se întâlnește în fiecare dimineață pe platoul de filmare. Așadar, Ramona Olaru a făcut senzație la nunta celor doi, când s-a fotografiat alături de mai multe persoane și a filmat ținutele vedetelor care au participat la petrecere.

Virgiliu Nanu promite sprijin total pentru investițiile în Prahova: Vizită oficială la Cameron România SA

Însă, cea mai tare imagine pe care a postat-o Gabriela Oțil pe pagina ei de Instagram o are alături pe Ramona Olaru, iar cele două stau la distanță una de cealaltă. În timp ce Gabriela Oțil este îmbrăcată în rochie de mireasă și ține un buchet în mână, Ramona Olaru stă lângă ea și pare supărată. Însă, imaginea a fost doar o glumă, având în vedere că asistenta TV nu are un partener și este o femeie singură.

Ce declarații a făcut mama prezentatorului TV

La nunta celor doi au participat atât vedete și invitați cunoscuti, cât și cele mai importante persoane pentru Dani și Gabriela Oțil, însă care au stat departe de ochii curioșilor. Mama prezentatorului TV a făcut declarații despre nuntă și a spus că are foarte mari emoții.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191