Cei doi Popa încă un sezon la CSM Petrolul

Cei doi Popa încă un sezon la CSM Petrolul

Echipa de baschet seniori a CSM Petrolul Ploieşti a făcut primii paşi în perspectiva viitorului sezon al Ligii Naţionale, prin semnarea prelungirii înţelegerilor cu antrenorul Mihai Popa şi cu unul dintre jucătorii importanţi din lot, Bogdan Popa. Popa antrenorul ajunge, astfel, la cel de-al treilea sezon consecutiv pe banca tehnică a echipei ploieștene de la momentul promovării în primul eşalon.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

„Decizia de a continua cu Mihai Popa a fost uşor de luat, în contextul în care avem o strategie de urmat, ce vizează promovarea jucătorilor tineri pe care îi creştem, iar el a arătat că le poate acorda încrederea necesară”, a explicat coordonatorul secţiei de baschet a clubului, Ionuţ Ivan.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Mihai Popa: „Am acceptat ideea de a continua proiectul pe care l-am început în urmă cu doi ani pentru că, s-a văzut în ultimul sezon, clubul chiar are o strategie la nivel de juniori, iar aceasta dă rezultate. Le vom da în continuare credit tinerilor, încercând totodată să construim un lot de jucători care să propună un baschet de calitate şi să atragă publicul în tribune. Vrem să păstrăm un nucleu din sezonul trecut şi să aducem câţiva jucători care să crească nivelul echipei”.

În ceea ce priveşte lotul de jucători, prima mutare este reprezentată de prelungirea înţelegerii cu Popa jucătorul, pivotul ploieştean în vârstă de 26 de ani ale cărui statistici s-au îmbunătăţit considerabil de la un an la altul. Clubul petrolist a mai luat decizia înscrierii unei echipe în Liga I de Baschet Masculin, cu scopul de a le oferi jucătorilor tineri meciuri cu un grad sporit de dificultate şi a-i ajuta să facă mai uşor tranziţia spre echipa de seniori. În principiu, lotul formaţiei de eşalon secund va fi alcătuit din componenţii echipei campioane de la “U17”, dar va fi o opţiune şi pentru jucători de la prima echipă sau de la grupele de juniori mai mici.

Virgiliu Nanu promite sprijin total pentru investițiile în Prahova: Vizită oficială la Cameron România SA

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191