Cei mai bogați oameni ai lumii, îmbrăcați în zdrențe într-o mahala. Proiectul AI care a șocat internetul

Cei mai bogați oameni ai lumii, îmbrăcați în zdrențe într-o mahala. Proiectul AI care a șocat internetul

Un artist a folosit inteligența artificială (AI) pentru a genera imagini cu unii dintre cei mai bogați oameni ai lumii- îmbrăcați în zdrențe și fotografiați într-o mahala.

În atenția Prefecturii Prahova, Garzii de Mediu, ANAF, ISC! Activități ilegale pe malul râului Teleajen, ale firmei Vierstein Bau

Proiectul a polarizat internetul, unii spunând că imaginile sunt foarte realiste, în timp ce alții au criticat utopia vizuală ca fiind rezultatul unei frustrări.

ONEA, DISTRUS DE FETIS – Fosta sefa AEP Ana Maria Patru a luat achitare pe linie. Judecatorul TMB Cristian Balan a constatat ca procurorii Lucian Onea si Cerasela Raileanu de la DNA Ploiesti au trimis-o in judecata pe Patru pentru un trafic de influenta inexistent

Cum au fost create imaginile cu AI

3,3 milioane de euro pentru modernizarea Bulevardului Castanilor. Primaria a lansat licitatia/ Lucrarile vor dura maxim 3 luni

Imaginile uluitoare au fost create de artistul indian Gokul Pillai și arată portrete ale lui Donald Trump, Elon Musk, Muskesh Ambani (miliardar din India), Mark Zuckerberg, Warren Buffet, Bill Gates și Jeff Bezos ca „miliardari cerșetori”.

Pillai a declarat pentru DailyMail.com că a folosit programul AI Midjourney pentru a crea portretele care și a făcut câteva modificări minore folosind Photoshop.

Crearea imaginilor a durat aproximativ două zile, spune artistul. Imaginea cu Bill Gates a strâns peste 10.000 de like-uri.

Inspirația i-a venit din clasicul film indian „Slumdog Millionaire”, pe care l-a revizionat de curând.

„A fost o coincidență. Filmul este plasat în mahalalele din India și am vrut să recreez ceva bazat pe asta’, a spus Pillai.

„Cuvântul „milionar” din titlul filmului l-a inspirat să aleagă o serie de miliardarii reali, spune Pillai.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191