Cel mai bun merge la Jocuri

Cel mai bun merge la Jocuri

Declarat, recent, cel mai bun portar al Turneului Final al Juniorilor 1, de la Mioveni, Denis Ştefan rămâne om de bază al echipei naţionale de juniori U18 a României, care se pregăteşte pentru Turneul Final al Campionatului European U18 ce va avea loc anul acesta în Muntenegru.

Locuitorii din Păcureți mor de sete! Niciun strop de apă la robinet. Noul primar Ionuț Voicu e zero barat!

Ștefan tocmai a primit o nouă convocare pentru un stagiu de pregătire ce se va desfăşura, de mâine până duminică, la Plopeni, după care „naţionala” pregătită de Vasile Boca va pleca la Ankara, pentru a participa la ediţia din acest an a Jocurilor Mediteraneene!

Denis Ştefan este antrenat la club de Ramona Ştefan şi a participat în 2023 la toate acţiunile „tricolorilor”, inclusiv la cele trei competiţii la care România a luat startul – Campionatul Mediteranean din Tunisia (locul 6), “European Open Championship” din Suedia (locul 11) şi „Trofeul Carpaţi NIRO” (locul 2) – contribuind, apoi, în luna ianuarie, la calificarea la Campionatul European din Muntenegru.

Virgiliu Nanu, cu ochii pe lucrările derulate în Slănic: „Vreau să mă asigur că lucrările corespund şi că fondurile sunt folosite corect!”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191