Cel mai horror film de pe Netflix. Acțiunea bazată pe fapte reale te va înspăimânta mai tare ca niciodată

Cel mai horror film de pe Netflix. Acțiunea bazată pe fapte reale te va înspăimânta mai tare ca niciodată

Cel mai horror film de pe Netflix. Acțiunea bazată pe fapte reale te va înspăimânta mai tare ca niciodată. Este vorba despre un film taiwanez care te face să îți înghețe sângele în vene!

Primarul „bombardier” Alin Moldobeanu verifică asfaltarea electorală dintr-un Porsche de 110.000€

„Incantation”, căci despre el este vorba, a fost supranumit cel mai înfricoșător film taiwanez făcut vreodată, iar cei care l-au urmărit s-au declarat impresionați de el. „Incantation” se joacă cu percepția spectatorilor despre ce este real și ce nu este real, adoptând un stil de filmare de tip found-footage, dându-ți impresia că ceea ce se întâmplă este real. 

Nanu şi Volo, de vorbă cu ploieştenii din cartierele Mihai Bravu şi M. Eminescu

Regizată de Kevin Ko, care a scris și scenariul împreună cu Chang Che-wei, povestea urmărește o femeie care crede că fiica ei de șase ani a fost blestemată. Femeia le cere celor care văd filmul să o ajute să ridice blestemul prin memorarea și intonarea unei incantații. Astfel, la un anumit nivel, filmul îi implică și pe cei care îl urmăresc, nu degeaba mai multe review-uri ale filmului au sugerat că oamenii au rămas cu un fior rece pe șirea spinării după ce l-au vizionat.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Mai exact, este vorba despre Li Ronan (Tsai Hsuan-yen) care încearcă să o adopte pe fiica sa biologică Dodo (Huang Sin-ting), după ce o boală a forțat-o să renunțe la drepturile părintești cu ani în urmă. Deși, din punct de vedere legal, a fost pusă pe seama unei boli mintale, viața lui Ronan s-a dat peste cap în urmă cu șase ani, când a fost lovită de un blestem, pentru că a pătruns într-o zonă interzisă. La scurt timp după ce și-a recăpătat custodia lui Dodo, însă, acel blestem se întoarce, de data aceasta vizându-o pe cea mică. Ronan face tot posibilul pentru a-și salva fiica, chiar dacă asta înseamnă să se confrunte cu trecutul. 

Mai mult decât atât, filmul este inspirat din fapte reale. În 2005, în Kaohsiung, o familie de șase persoane din Kaohsiung ar fi fost posedată de diverse zeități și s-ar fi torturat cu brutalitate timp de o lună, subzistând doar cu apă amestecată cu cenușă de farmece, ceea ce a dus la moartea fiicei celei mai mari.

Dacă vă doriți o experiență fascinantă în lumea filmului, care intrigă și trezește o combinație de emoții puternice, acest film merită vizionat. 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191