Cele mai recente vești de la meteorologi: prognoza pentru următoarele patru săptămâni. Cum va fi vremea de Paște

Cele mai recente vești de la meteorologi: prognoza pentru următoarele patru săptămâni. Cum va fi vremea de Paște

Abia ce am trecut de mijlocul lunii martie, dar cum Paștele se apropie tot mai mult, cei care își fac deja planuri pentru a petrece această mare sărbătoare a creștinătății dincolo de aglomerația marilor orașe vor să știe din timp cum arată prognoza pentru perioada în care au liber de la serviciu. Și se pot bucura de timpul petrecut în mijlocul familiei și al apropiaților.

VIDEO/ Primarul Andrei Volosevici a răbufnit la adresa managerului Spitalului Județean: La Terapie Intensivă lipsesc medicamente esențiale! Familiile şi le cumpără!”

În tot acest context, vin informații de ultim moment de la meteorologi, despre vremea din următoarea lună.

Comunele Gornet şi Drăgăneşti au atras peste 5 milioane de euro, prin „Anghel Saligny”. Prefectul Virgiliu Nanu, alături de cei doi primari, la semnarea contractelor de finanțare

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a făcut publice, vineri, estimări meteorologice pentru intervalul 20.03.2023 – 17.04.2023. Astfel, aflăm cum arată prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni.

Conferinta de presa la PSD Ploiesti/ Gheorghe Sîrbu, fost PNL: „Roberta Anastase ne zicea sa blocam investitiile in Ploiesti. M-a pus invlusiv pe mine sa votez impotriva mea!”

Pentru prima săptămână din prognoză, meteorologii anunță că temperaturile vor fi mai ridicate decât cele specifice intervalului, în întreaga țară.

Iată cum arată, conform meteorologilor, prognoza pentru fiecare săptămână în parte:

Săptămâna 20.03.2023 – 27.03.2023

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile extracarpatice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal.

Săptămâna 27.03.2023 – 03.04.2023

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în regiunile extracarpatice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale.

Cantitățile de precipitații vor fi excedentare la nivelul întregii țări, dar mai ales în zonele montane.

Săptămâna 03.04.2023 – 10.04.2023

Temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval în regiunile sud-estice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele specifice perioadei.

Regimul pluviometric va fi excedentar în extremitatea de sud și de sud-est a țării, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Săptămâna 10.04.2023 – 17.04.2023

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână în extremitatea de sud-est a țării, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale.

Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Vă amintim că în acest an, Paștele catolic pică pe 9 aprilie, în timp ce Paștele ortodox va fi sărbătorit o săptămână mai târziu, pe 16 aprilie.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191