Celebra „mână” din ultima serie a producției ”Familia Addams” este a unui ploieştean! Cine este Victor Dorobanțu

Celebra „mână” din ultima serie a producției ”Familia Addams” este a unui ploieştean! Cine este Victor Dorobanțu

Victor Dorobanțu este magicianul român care interpretează rolul lui „Thing” din noul serial de pe Netflix, ”Wednesday”, o continuare a seriei ”Familia Addams”. Regizorul Tim Burton l-a ales pe artistul din Ploiești dintr-o lungă listă de iluzioniști din întreaga lume.

O nouă plângere pe numele „paraditorilor” Onea şi Răileanu! Inspecția Judiciară cerceteaza modul în care i-a fost fabricat dosarul Anei Maria Pătru

În vârstă de 25 de ani, Victor Dorobanțu a reușit să îi stârnească interesul renumitului regizor Tim Burton, care l-a ales să joace rolul ”mâinii umblătoare” din noul serial.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

În urma unui casting la care s-au prezentat zeci de magicieni și iluzioniști, Victor Dorobanțu i-a furat inima din prima regizorului Tim Burton, care l-a luat în echipa sa, regizorul venind în România pentru a-și alege magicianul perfect.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

Deși Victor Dorobanțu nu a studiat actoria, Burton i-a admirat calitățile actoricești de prima dată. Tacticile sale și dexteritatea de a-și folosi degetele mâinilor pline de magie l-au propulsat pe tânărul român pe platourile de filmare.

Nu a durat prea mult timp până când Victor Dorobanțu a ajuns să joace alături de Catherine Zeta-Jones și Luis Guzman. De asemenea, în serialul ce va fi difuzat toamna aceasta apare și actorul George Burcea.

Ceea ce face personajul ”Thing” și mai interesant este faptul că Victor a trebuit să contribuie cu adevărat la crearea acestuia, lucru care l-a fascinat chiar și pe el.

Victor Dorobanțu a declarat că regizorul Tim Burton „avea nevoie de un actor care să aibă și dexteritate, expresivitate în gesturi, și să contribuie la crearea personajului, să contribuie cu idei la rolul său din serial”.

Născut în Ploiești, Victor Dorobanțu și-a dezvoltat pasiunea pentru magie în timpul adolescenței, unde a participat la diferite evenimente private și publice, precum și la emisiuni TV, ca iUmor.

Acesta s-a făcut remarcat prin abilitățile sale cu mâinile, mai exact, prin modalitățile de a transmite magia prin mișcările sincronizate.

Serialul TV ”Wednesday Addams Family”, care va fi difuzat pe platforma de divertisment Netflix, este regizat de Tim Burton, cunoscut și pentru filme ca ”Alice în Țara Minunilor” și ”Charlie și Fabrica de Ciocolată”.

Numele iluzionistului român a apărut chiar și în articolele publicațiilor din SUA, ca Hollywood Reporter sau efocus.news.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191