Cenntro Aduce Revoluția Electrică în România: Vehicule Eco-Friendly Pentru Un Viitor Verde

Cenntro Aduce Revoluția Electrică în România: Vehicule Eco-Friendly Pentru Un Viitor Verde

Intrăm într-o nouă eră a industriei auto, unde inovația și sustenabilitatea merg mână în mână. Un exemplu strălucit al acestei tendințe este compania americană Cenntro, care a intrat recent pe piața din România prin intermediul unui importator local. Cenntro nu este doar un nume în industrie, ci un jucător major, fiind listată pe renumita bursă Nasdaq și operând fabrici în patru continente, inclusiv în Europa.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Specializată în producerea de vehicule utilitare electrice, Cenntro se prezintă ca top quality în acest segment și oferă o gamă variată de modele adaptate nevoilor contemporane. Portofoliul său include impresionanta serie Logistar (cu modelele Logistar 100, Logistar 200 și Logistar 260), dar și modelele Avantier și Teemak. Aceste vehicule au început să cucerească piața românească, atrasă de perspectiva unui transport mai ecologic și eficient.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Prezența Cenntro România a fost puternic resimțită la Salonul Auto București 2023, unde compania a înregistrat un succes răsunător, reușind să vândă rapid primele loturi de vehicule disponibile în România.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Un punct focal al ofertei Cenntro România este modelul Avantier, disponibil acum la un preț promoțional de 13.000 de euro (fără TVA), valabil până pe 2 ianuarie 2024. Avantier este ideal pentru mediul urban, având o autonomie de 180 km conform standardului WLTP și poate fi condus de la vârsta de 16 ani cu o licență de categoria B1. Dotat cu aer condiționat, airbag și sistem ABS, Avantier reprezintă o opțiune excelentă pentru părinții care caută un vehicul sigur și ecologic pentru copiii lor.

Intrarea Cenntro pe piața din România este o etapă cheie în promovarea unui transport durabil și responsabil. Prin introducerea acestei game de vehicule electrice, compania își propune să joace un rol activ în transformarea peisajului auto românesc, în linie cu tendințele globale de sustenabilitate și inovație.

 

Fiecare model din gama Cenntro impresionează nu doar prin design și funcționalitate, ci și prin eficiența energetică. De exemplu, modelul Logistar 260 consumă aproximativ 16 lei/100 km. Logistar 200, aproximativ 14 lei/100 km. Logistar 100, aproximativ 9.2 lei/100 km. Iar Avantier are un cost de aproximativ 5.5 lei/100 km. Aceste cifre demonstrează angajamentul Cenntro pentru eficiență și costuri reduse de operare.

Vehiculele electrice Cenntro, în special modelul Avantier, nu reprezintă doar o evoluție tehnologică, ci și un pas spre un viitor mai curat și mai verde. Pe măsură ce România adoptă mobilitatea electrică, Cenntro se poziționează ca un lider în această tranziție, oferind soluții inovatoare și respectuoase față de mediu.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191