Cezara Dafinescu s-a îndrăgostit de un alt bărbat în timp ce era căsătorită: „Nu m-a mai interesat nimic, nici că destrămam o căsnicie de douăzeci și ceva de ani, nici bârfele”

Cezara Dafinescu s-a îndrăgostit de un alt bărbat în timp ce era căsătorită: „Nu m-a mai interesat nimic, nici că destrămam o căsnicie de douăzeci și ceva de ani, nici bârfele”

Lumea artiștilor români este presărată cu povești de viață care mai de care mai interesante. Astăzi vorbim despre puterea unei actrițe cunoscute din România de a renunța la un mariaj în care nu se regăsea și de a oferi o șansă iubirii adevărate. 

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Cezara Dafinescu și-a asumat dintotdeauna viața și deciziile luate de-a lungul acesteia, în ciuda „ochilor critici” care au supravegheat-o strict. Actrița a fost aspru criticată pentru faptul că s-a îndrăgostit de un alt bărbat în timp ce era căsătorită cu George Motoi. 

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Cum și-a cunoscut Cezara Dafinescu adevărata dragoste 

Vreme de mai bine de două decenii, Cezara Dafinescu și George Motoi au format unul dintre cele mai solide cupluri. Din mariajul lor a rezultat o fiică. În timpul căsniciei, artista s-a îndrăgostit de un alt bărbat – Gelu Fronea – care, și el la rândul lui era căsătorit. 

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

„Întâlnirea mea cu Gelu Fronea a fost neașteptată și specială; sentimentul pe care l-am simțit atunci nu semăna cu nimic din ce poate mai simțisem. Îmi tăia respirația, pur și simplu. Vă spun cu toată sinceritatea, când l-am întâlnit, timpul parcă s-a oprit, așa am simțit. Nu m-a mai interesat nimic din jur, absolut nimic. Nici faptul că destrămam o căsnicie de douăzeci și ceva de ani, căsnicie pe care eu o consideram fericită.

Nu m-au interesat nici bârfele, nici dezaprobarea colectivă, nu m-a mai interesat nimic atunci când l-am cunoscut. Un om nu-și poate planifica fericirea, știm cu toții asta. Nu am regretat nicio clipă că în viața mea, făcută în mare parte din rutină, mi-a fost dat să trăiesc ceva atât de adevărat și atât de frumos. Nu am suportat niciodată minciuna. Am trăit întotdeauna intens și frumos”, a explicat Cezara Dafinescu, într-un interviu  

A rămas văduvă la 55 de ani

Din păcate, pentru actriță fericirea a fost de scurtă durată. Moartea avea să îl despartă pe Gelu de ea. Acesta a murit într-un accident de motocicletă, iar pentru Cezara a fost extrem de dificil să rămână văduvă la vârsta de 55 de ani. De atunci, nu și-a mai refăcut viața. 

Mă întrebi cum am trecut de drama pe care am suferit-o, de pierderea lui Gelu… Foarte greu. Un an de zile nu am știut cum să îmi revin. Și pe urmă mi-am dat seama că trebuie să revin, totuși, pe scenă, să revin la publicul meu, să revin, prin muncă, la ceea ce am fost. Și așa am acceptat, la un moment dat, să joc în telenovela „Lacrimi de iubire. Pe zi ce trecea, cu fiecare nou episod, reveneam la Cezara de altădată. Asta a fost în acea perioadă.”, a conchis actrița, pentru sursa citată anterior.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191