Chefi la cuțite, 24 septembrie 2023. Momente de panică în prima probă de bootcamp. Cătălin Scărlătescu a oprit degustarea, după ce i s-a făcut rău / VIDEO

Chefi la cuțite, 24 septembrie 2023. Momente de panică în prima probă de bootcamp. Cătălin Scărlătescu a oprit degustarea, după ce i s-a făcut rău / VIDEO

Preselecțiile au ajuns la final la Chefi la cuțite, iar în ediția din această seară, a avut loc prima probă de bootcamp. La un moment dat, a fost oprită degustarea, după ce lui Cătălin Scărlătescu i s-a făcut rău.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Prima probă de bootcamp de la Chefi la cuțite a adus mari emoții pentru concurenți. Tema a fost sendviș, probă care i-a pus serios în încurcătură pe cei mai mulți dintre ei. La un moment dat, lui Cătălin Scărlătescu i s-a făcut rău, în timpul degustării.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Lui Cătălin Scărlătescu i s-a făcut rău, în prima probă din bootcamp

Deși poate părea o probă banală, prima etapă din bootcamp s-a dovedit mai dificilă decât ar fi crezut. Cei mai mulți dintre ei au făcut un sendviș clasic, în timp ce alții s-au gândit la clasica omletă, de aici și faptul că, la un moment dat, lui chef Cătălin Scărlătescu i s-a făcut rău. Tot atunci, a fost oprită degustarea.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

„Eu nu mai pot cu ou… Îmi trebuie o pauză măcar. Ia, trage-mă și pe mine pe mână, că nu mai pot de la ouăle alea. Mi se face rău!”, a spus Cătălin Scărlătescu, în timp ce degusta un preparat.

Florin Dumitrescu l-a sfătuit să ia o pauză, iar după câteva minute, a spus că se simte mai bine și că degustarea poate continua.

„Cere o pauză”, a fost reacția lui Florin Dumitrescu.

A început prima probă de bootcamp de la Chefi la cuțite

Ediția din această seară a fost momentul ideal pentru jurați să se gândească la momentul în care își vor face echipele, așa că, primul care a dat startul „strategiilor” a fost Sorin Bontea, convins că va câștiga acest sezon.

„Am toate motivele să nu îi las pe colegii mei să câştige! Până acum, n-a existat sezon în care să nu am finalist şi am câştigat 6 din 11. Sper ca şi în sezonul 12 să fiu la fel de inspirat. Şi nu doar că vreau să câştig! Vreau să rup! Să îmi fac o echipă aşa, pe stilul meu!”, a spus Sorin Bontea.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191