Chemați să evacueze un bărbat care nu și-a plătit chiria, polițiștii au făcut o descoperire șocantă în bucătăria casei din Rwanda

Chemați să evacueze un bărbat care nu și-a plătit chiria, polițiștii au făcut o descoperire șocantă în bucătăria casei din Rwanda

Poliția din Rwanda a arestat un bărbat de 34 de ani, presupus criminal în serie, care ar fi omorât cel puțin 10 persoane pe care le-a îngropat în bucătărie.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

Poliția a descoperit cazul șocant după ce bărbatul a fost evacuat din locuința în care stătea cu chirie aflată în Kicukiro, o suburbie a capitalei Kigali. Polițiștii au fost chemați pentru că suspectul nu plătise chiria mai multe luni.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

Un ofițer a declarat că victimele par să fi fost lucrători sexuali – bărbați și femei, potrivit BBC.

Luju.ro: ÎN LOC SĂ FIE ÎN PUŞCĂRIE, NEGULESCU AMENINȚĂ– Mesaj trimis de paraditorul „Portocală” fostului premier Victor Ponta

Un polițist a declarat pentru publicația The New Times că bărbatul a sărit inițial la bătaie la ofițerii care s-au dus luni să-l evacueze din casă, după care a bătut în retragere.

Și-a cerut scuze și a plâns exagerat de mult, ceea ce ne-a ridicat suspiciuni. Acum este la secția de poliție unde a mărturisit că a ucis niște oameni”, a declarat oficialul.

O parte din cadavre au fost recuperate, dar numărul exact al victimelor va fi stabilit în urma investigațiilor criminalistice, a declarat purtătorul de cuvânt al Biroului de Investigații din Rwanda, Thierry Murangira.

„Și-a ademenit victimele – în mare parte prostituate – în casă, unde le-a furat telefoanele și alte obiecte, apoi le-a strangulat până le-a ucis, după care le-a îngropat într-o groapă săpată în bucătărie”, a spus Murangira.

Suspectul încă nu a fost pus oficial sub acuzare.

Bărbatul a mai fost arestat în iulie, fiind suspectat de tâlhărie și viol, dar a fost eliberat în scurt timp pentru că nu au fost descoperite suficiente probe împotriva lui.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191