Chiar și un eșec le asigură primul loc!

Chiar și un eșec le asigură primul loc!

Calculele privind câştigarea grupei de către echipa de baschet CSM Petrolul Ploiești sunt extrem de favorabile. Atât de favorabile încât inclusiv o înfrângere la 7 puncte diferenţă, mâine, cu Municipal Galați, poate asigura formației ploieștene prima poziţie a clasamentului Grupei 11-16. CSM Petrolul Ploieşti încheie, mâine seară, Faza a 2-a a campionatului Ligii Naţionale de Baschet Masculin, urmând să joace, în Sala Sporturilor Olimpia, de la ora 19:00, cu formaţia gălățeană.

Este, practic, derbiul Grupei 11-16, între primele două clasate, baschetbaliștii Petrolului ocupând primul loc graţie victoriei obţinute în tur, scor 84-77. Antrenorul Mihai Popa nu va putea conta în acest derbi pe Matija Milin, care a suferit o entorsă de gleznă în meciul cu Steaua şi este indisponibil. Câştigarea grupei aduce, în principiu, un adversar mai accesibil în play-out-ul care va debuta săptămâna viitoare, „perechile” fiind 11-18, 12-17, 13-16 şi 14-15.

Ioana Neagu, primărița „credincioasă” din Valea Călugărească a uitat de promisiunile din campanie. Rețeaua de apă şi canal, abandonată!

Adversara echipei ploieștene se poate alege dintre Municipal Târgu Jiu, Laguna Bucureşti şi CSM Miercurea Ciuc, în funcţie de rezultatele consemnate în runda de mâine, ale cărei partide sunt programate la aceeaşi oră, 19:00. Datele meciurilor din primul tur al play-out-ului, în care se joacă după sistemul „cel mai bun din 5 meciuri”, sunt: 12 şi 14 aprilie (primele două meciuri, acasă), 18 şi 20 aprilie (următoarele două meciuri, în deplasare, al doilea dacă este necesar) şi 23 aprilie (meciul 5, acasă, dacă este necesar).

Ruşinea politicii prahovene: Alin Moldoveanu (PNL), karatistul care a adus un municipiu la „rang” de comună

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191