Ciclon polar peste România! Vin ninsorile, iar temperaturile scad considerabil

Ciclon polar peste România! Vin ninsorile, iar temperaturile scad considerabil

Începând din această seară, vremea se va răci brusc și va ploua în cea mai mare parte a țării, iar la munte vor fi și intervale cu lapoviță și ninsoare!

Aviz amatorilor! O consilieră USR a construit ilegal un bloc între case. Verdict final al instanței

Vremea se va răci brusc în România, de asemenea, la munte, în zonele mai înalte din nordul Moldovei, vor fi și intervale cu lapoviță și ninsoare.

In atentia ITM Prahova! Angajatii fabricii Christof Industries, din Brazi, se afla intr-o situatie disperata. Trimisi la munca in strainatate, dar neplatiti!

Pasajul unui ciclon deasupra țării noastre va aduce precipitații slabe și local, moderate, în majoritatea regiunilor țării.

Vai de amărâții de primari! Edilul Mircea Corbu (Buşteni) fură apă direct din rețeaua Hidro Prahova. Polițiştii au descins acasă la primar

Cantitățile de apă vor atinge, în general, 5 – 15 l/mp, iar izolat, în zonele de munte din vestul țării, vor depăși 30 de l/mp.

Datorită traiectoriei nordice a ciclonului, în cea mai mare parte a țării vor predomina ploile.

Pentru început, va ninge doar în zonele înalte de munte, la altitudini de peste 1800 m.

Vântul se intensifică puternic în aproape toată țara

Începând din dimineața zilei de joi, 17 noiembrie, aria ninsorilor se va extinde în zonele de munte din nordul țării și se va depune un strat de zăpadă și altitudini mai coborâte.

Trecător, mai ales în a doua parte a zilei de joi și vineri, vor fi posibile intervale cu lapoviță și ninsoare și în zonele mai înalte din nordul Moldovei.

Totodată, vântul se va intensifica puternic în vestul, sudul și estul țării, cu rafale ce vor atinge 40 – 50 km/h, iar izolat 60 – 70 km/h.

În nordul și nord-estul țării, vremea va deveni destul de rece pentru această perioadă, cu temperaturi ce se vor încadra vineri între 4 și 8 grade, scrie Meteoradar.ro.