Ciclon polar peste România! Vin ninsorile, iar temperaturile scad considerabil

Ciclon polar peste România! Vin ninsorile, iar temperaturile scad considerabil

Începând din această seară, vremea se va răci brusc și va ploua în cea mai mare parte a țării, iar la munte vor fi și intervale cu lapoviță și ninsoare!

Paznic de la Spitalul Municipal Câmpina, condamnat la inchisoare. Acesta a lovit un barbat venit sa isi viziteze ruda internata

Vremea se va răci brusc în România, de asemenea, la munte, în zonele mai înalte din nordul Moldovei, vor fi și intervale cu lapoviță și ninsoare.

Una dintre cele mai eficiente institutii de stat se „blindeaza”! ANPC isi mareste flota auto si se doteaza cu barca, pentru a ajunge la controale in Delta Dunarii

Pasajul unui ciclon deasupra țării noastre va aduce precipitații slabe și local, moderate, în majoritatea regiunilor țării.

Un băiețel din Ploiești are nevoie urgentă de ajutorul nostru! La doar 4 anişori, Andrei se luptă cu un cancer agresiv

Cantitățile de apă vor atinge, în general, 5 – 15 l/mp, iar izolat, în zonele de munte din vestul țării, vor depăși 30 de l/mp.

Datorită traiectoriei nordice a ciclonului, în cea mai mare parte a țării vor predomina ploile.

Pentru început, va ninge doar în zonele înalte de munte, la altitudini de peste 1800 m.

Vântul se intensifică puternic în aproape toată țara

Începând din dimineața zilei de joi, 17 noiembrie, aria ninsorilor se va extinde în zonele de munte din nordul țării și se va depune un strat de zăpadă și altitudini mai coborâte.

Trecător, mai ales în a doua parte a zilei de joi și vineri, vor fi posibile intervale cu lapoviță și ninsoare și în zonele mai înalte din nordul Moldovei.

Totodată, vântul se va intensifica puternic în vestul, sudul și estul țării, cu rafale ce vor atinge 40 – 50 km/h, iar izolat 60 – 70 km/h.

În nordul și nord-estul țării, vremea va deveni destul de rece pentru această perioadă, cu temperaturi ce se vor încadra vineri între 4 și 8 grade, scrie Meteoradar.ro.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191