Ciclonul din Mediterană care a lovit Europa vine spre România: vremea se schimbă radical

Ciclonul din Mediterană care a lovit Europa vine spre România: vremea se schimbă radical

Un ciclon care s-a format în zona Mării Mediterane va ajunge și în România în cursul acestei săptămâni. Acest ciclon va genera o creștere a temperaturilor până la 25 de grade, dar vom avea și ploi abundente.
Ciclonul mediteranean, generat în zona Mării Mediterane, afectează jumătatea vestică a țării noastre cu fenomene specifice instabilității atmosferice.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Ciclonul aduce în România o masă de aer cald ce se extinde în toată țara până la mijlocul săptămânii, a arătat meteorologul ANM Alina Şerban, duminică, la Antena 3 CNN.

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

„Vor fi variații termice de la o zi la cealaltă, dar temperaturile se vor menține cumva într-un normal al perioadei și vorbim de maxime de la 17-18 grade, cele mai scăzute valori în general în zona litoralului și în depresiunile din estul Transilvaniei, până la 23, 24, 25 de grade, cu diferite variații până la finalul săptămânii”, a transmis ea.

În atenția Poliției Prahova/ „3000 de cetățeni au obținut ilegal domiciliu sau viză de flotant în Câmpina!”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191