CINCI accesorii pe care oricare prahovean trebuie să le aibă în autoturismul personal

CINCI accesorii pe care oricare prahovean trebuie să le aibă în autoturismul personal

Deținerea unui autoturism vine la pachet cu o serie de responsabilități. Trebuie să te asiguri că acesta funcționează în parametri normali, trebuie să fii la zi cu toate taxele și cu asigurarea și, evident, trebuie să o menții curată, mergând, ori de câte ori este nevoie, la spălătorie. Însă, când vine vorba despre confortul propriu și dorința de a o personaliza după bunul plac, trebuie să știi că există cinci accesorii în care ai putea investi, pentru ca mașina ta să aibă o notă de originalitate.

Seria amenințărilor paraditorului „Portocală” continuă. Alți martori din dosar vorbesc despre pistolul pe care Negulescu il flutura in fata „victimelor”

Iată cinci elemente care îți vor îmbunătăți estetic și practic vehiculul:

  • Atunci când conduci un autoturism, trebuie să te simți foarte confortabil, pentru a ajunge, în siguranță, la destinație. Iar, cum confortul primează de foarte multe ori, poți opta pentru achiziționarea unorcovorașe auto pe care magazinul Autogedal.ro le are în ofertă. Depinzând de tipul de autoturism pe care îl deții, poți alege ce dimensiune se potrivește atât spațiului unde se află pedalele, cât și pentru celelalte locuri din mașină. Iar, atunci când faci o asemenea alegere, trebuie să ții minte că este importantă calitatea produselor pe care dorești să le cumperi.
  • Pentru a oferi un aer fresh interiorului mașinii tale, atunci poți opta pentru achiziționarea unui pachet de întreținere și parfumare a instalației de aer condiționat, dar și a tapițeriei vehiculului. Cu ajutorul acestora, poți întreține periodic interiorul autoturismului tău și poți conferi un miros plăcut în orice sezon.
  • Camera de bord reprezintă un alt element practic. Acesta se poate dovedi util și, în același timp, martor pentru orice situație periculoasă, dar și pe timpul staționării. Aceste dispozitive pot fi setate să înregistreze automat la pornirea motorului vehiculului, salvează automat filmările obținute înaintea și din timpul unui posibil impact sau la frânări bruște. Pentru o siguranță sporită, poți opta pentru un dispozitiv echipat cu două camere de bord destinate pentru fața și spatele autoturismului.
  • Pentru confortul pasagerilor în călătoriile de noapte, ai putea echipa zona de habitaclu aferentă cu lumini LED difuze care pot fi schimbate, după preferințe, din telecomandă. Totodată, ai putea monta un set de pernițe ce pot fi fixate pe tetiere, oferind un grad de confort ridicat pentru zona gâtului. În același sens, îi poți trata pe partenerii tăi de călătorie cu un set de măsuțe pliabile sau suport pentru pahare, care se dovedesc a fi utile în timpul gustărilor drive-in.
  • Un alt accesoriu util ar putea fi un organizator de portbagaj în care vei găsi loc atât pentru accesoriile strict necesare în echiparea mașinii, precum trusa medicală, triunghiurile reflectorizante, vesta de semnalizare, cricul mașinii, cât și pentru alte elemente destinate confortului tău. Acest organizator oferă o fixare statică fermă în timpul mersului datorită scaiului care se prinde de mocheta portbagajului.

Toate aceste elemente trebuie alese cu grijă astfel încât să nu atragă atenția șoferului în timpul condusului, dar nici să incomodeze inutil pasagerii. Alegerea unor accesorii de calitate pentru autoturismul tău este importantă, deoarece ai siguranța unor produse conforme, netoxice și prietenoase cu mediul. De asemenea, trebuie să te asigură că fixarea acestor accesorii nu vor obtura spațiul vizual și de manevră al șoferului.

Ploieşteanca Alexandra Bălan a câştigat un Oscar pentru cel mai bun film de animație. Alexandra are 32 de ani şi a fost elevă a Colegiului A.I. Cuza

Sursă foto: Pexels.com

Mărturii ale părinților și rudelor copiilor consumatori de droguri: „În spitalele noastre îi internează o săptămână pentru că nu au paturi. Solicitarea este atât de mare”/ „Și eu sunt mama unui copil care se droghează, care acum e la pușcărie”/ „Fratele meu nu este la pușcărie, este în groapă”

 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191