Cinci convocări pentru Campionatul Mondial

Cinci convocări pentru Campionatul Mondial

Cinci dintre sportivii secţiei de kempo a CSM Ploieşti au fost convocaţi pentru Campionatul Mondial de Kempo – Ediţia a 19-a. Competiția din acest an se va ţine în perioada 26-30 aprilie în Portugalia, la Caldas de Rainha. Este vorba despre juniorii Edwin Petrea, Robin Mihai, Richard Oghinciuc şi Luca Frăsineanu, şi de seniorul Costel Pasniciuc.

Dintre juniori, cele mai mari speranțe la un loc pe podium sunt la Edwin cel care are și cea mai mare experiență la acest nivel. El se află la cea de-a treia prezenţă internaţională de asemenea anvergură, reprezentând CSM Ploieşti şi România, după evoluțiile la Campionatul Mondial de MMA din 2021, de la Sofia, unde a obţinut medalia de bronz, şi din 2022, de la Abu Dhabi, unde a ocupat locul al 5-lea. La rândul lui, Costel Pasniciuc este un sportiv rutinat pe plan internaţional, fost luptător în Glory, una dintre cele mai puternice promoţii de Kickboxing din lume. Sursa:csmploiesti.ro

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191