Cinci frățiori din comuna Tătaru, îngropați în foamete și sărăcie. „Mami nu ne-a vrut niciodată, de aia a plecat!”

Cinci frățiori din comuna Tătaru, îngropați în foamete și sărăcie. „Mami nu ne-a vrut niciodată, de aia a plecat!”

Cinci frățiori care trăiesc în niște condiții greu de imaginat. Cinci frățiori abandonați de o mamă care a plecat în lume cu un alt bărbat și nu s-a mai uitat în urmă. Un tată, care e tată doar nu numele. Alin, Ionuț, Ana Maria și gemenii Andrei și Eugen se au doar unul pe altul. Trăiesc în comuna Tătaru, Prahova, într-o cămăruță șubredă și insalubră, alături de o bunică țintuită la pat. Sunt îngropați în foamete și sărăcie. Își duc amarul și greul, mereu cu teama că statul îi va despărți. Și nu au nicio vină decât poate aceea că s-au născut sub o stea ce nu le-a fost niciodată norocoasă.

Activitatea Lukoil Ploiesti, in pericol, din cauza embargoului UE asupra titeiului rusesc?

Mama a lăsat cinci suflete nevinovate într-o viață murdară

Aviz amatorilor! O consilieră USR a construit ilegal un bloc între case. Verdict final al instanței

În comuna Tătaru își duc zilele într-o încăpere ce stă să cadă pe ei, Alin, Ionuț, Ana Maria și gemenii Andrei și Eugen, de doar 6 ani. Mama i-a abandonat. A lăsat cinci suflete nevinovate într-o viață murdară. Tatăl, cu greu poate fi numit părinte, din cauza viciilor. Iar bunica, singura care le mai era sprijin, a rămas paralizată acum doi ani, din cauza unui atac cerebral. Cei cinci frățiori se au doar unul pe celălalt și speranța că într-o zi va fi mai bine.

In atentia ITM Prahova! Angajatii fabricii Christof Industries, din Brazi, se afla intr-o situatie disperata. Trimisi la munca in strainatate, dar neplatiti!

 

„Mami ne-a părăsit și nu i-a mai păsat de noi!”

Închipuiți-vă o fetiță și patru băieți, cu vârste între 6 și 13 ani, care stau mai mult singuri, într-o casă cu pereții crăpați și în care, în momentul în care se așază la culcare, văd cerul întunecat prin crăpăturile acoperișului. Sunt cinci copii care au o singură teamă: aceea că ar putea fi despărțiți pentru a ajunge în grija statului. Sunt neîngrijiți și abătuți.

 

Amărăciunea din ochii lor e contagioasă. Patul din odaia pe care o împart cu bunica paralizată e sprijinit în niște cărămizi. Peste tot haine murdare aruncate, jucării rupte, tencuială ce stă să cadă și… o masă goală. Pe care, din când în când, din mila vecinilor, a bisericii și a primarului din Tătaru, mai văd și ei cum se simte o mâncare caldă. Noaptea, frigul le îngheață oasele, dar se protejează unul pe celălalt.

Citeste AICI continuarea povestii si afla cum poti sa ii ajuti pe cei cinci frati din Tataru