Cinci pentru un turneu de mare anvergură!

Cinci pentru un turneu de mare anvergură!

Cinci dintre sportivii secţiei de kempo a CSM Ploieşti fac parte din delegaţia care va reprezenta România la cea de-a 19-a ediţie a Campionatului Mondial de Kempo ce se ţine în Portugalia, la Caldas da Rainha, în perioada 26-30 aprilie. Este vorba despre juniorii Edwin Petrea, Robin Mihai, Richard Oghinciuc şi Luca Frăsineanu, şi de seniorul Costel Pasniciuc.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Dintre juniori, Edwin se află la cea de-a treia experienţă internaţională de asemenea anvergură, el reprezentând CSM Ploieşti şi România şi la Campionatul Mondial de MMA din 2021, de la Sofia, unde a obţinut medalia de bronz, şi la cel din 2022, de la Abu Dhabi, unde a ocupat locul al 5-lea.

La rândul lui, Costel Pasniciuc este un sportiv rutinat pe plan internaţional, fost luptător în Glory, una dintre cele mai puternice promoţii de Kickboxing din lume. Cei cinci sportivi, însoţiţi de antrenorul Ghiocel Petrea au plecat astăzi spre Portugalia, unde vor ajunge în cursul serii.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191