Cine a fost celebrul iubit al Prințesei Charlene, înainte de a deveni soția Prințului Albert. El ar fi părăsit-o

Cine a fost celebrul iubit al Prințesei Charlene, înainte de a deveni soția Prințului Albert. El ar fi părăsit-o

Fire discretă şi retrasă, Prințesa Charlene a avut mereu o aură de tristeţe, mai ales după ce a devenit, în iulie 2011, soţia Prințului Albert de Monaco. Și deși despre relația ei complicată cu acesta se cunosc anumite detalii, într-o anumită măsură, cât și faptul că în tinerețe el a fost supranumit „prințul playboy”, și mai puține detalii se știu despre foștii iubiți ai Prințesei Charlene de Monaco.

Locuitorii din Păcureți mor de sete! Niciun strop de apă la robinet. Noul primar Ionuț Voicu e zero barat!

Dacă despre el se știe că prin patul său ar fi trecut nume mari din showbiz, printre care două supermodele care au reușit să îl cucerească cu frumusețea lor, Claudia Schiffer și superba Naomi Campbell, fiind chiar supranumit „prințul playboy”, despre soția sa nu prea se poate spune același lucru.

Virgiliu Nanu, cu ochii pe lucrările derulate în Slănic: „Vreau să mă asigur că lucrările corespund şi că fondurile sunt folosite corect!”

Născută Charlene Wittstock, fosta înotătoare olimpică a avut, înainte de a devenit soția Prințului Albert de Monaco, în 2011, câțiva iubiți sportivi, oarecum celebri. Cariera impresionantă în natație a pus-o în contact cu sportivi din întreaga lume, așa că nu prea este greu de crezut că dacă ar fi fost să vorbim de un fost iubit al Prințesei Charlene, acesta ar fi avut o legătură cu sportul. Astfel, înainte de deveni parte din familia regală și de a se căsători cu Prințul Albert, se zvonește că ea ar fi avut o relație cu jucătorul de rugby Andre Snyman.

Dezinteres criminal! Primarul Alin Moldoveanu lasă Spitalul din Câmpina fară aer condiționat! Pacienții şi medicii se sufocă la 40 de grade!

Prințesa ar fi fost văzută la brațul chipeșului sportiv, la scurt timp după ce ea și Prințul Albert aveau să facă cunoștință. Ambii s-au născut în Africa de Sud și aveau o pasiune pentru sport, el având, ca și ea, o carieră sportivă profesionistă de mare succes. Și-a făcut debutul pe terenul de rugby în 1994 și avea să continue să joace acest sport la mare nivel, timp de peste 10 ani.

Nu se știe cu exactitate anul în care cei doi au început o relație, dar au fost văzuți împreună încă din 2002, la doar doi ani după ce Charlene l-a cunoscut pe Prințul Albert. De asemenea, Charlene și Snyman au pozat împreună la petrecerea de nuntă a coechipierului lui Snyman, rugbistul Joost van der Westhuizen, relatează Se zvonește că s-au despărțit în anul 2003, iar cel care ar fi pus capăt relației, ar fi fost chiar jucătorul de rugby. Cel puțin asta susțin apropiații lor, că Snyman a fost cel care a părăsit-o pe Charlene și nu invers.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191