Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare

Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare

La aproape 60 după comiterea unei crime brutale, poliția l-a găsit și arestat pe autor datorită tehnicilor criminalistice de ultimă generație.

Mircea Cosma, sfat pentru politicienii prahoveni: „Dacă nu aveți aceste răspunsuri, nu mai candidați prin acest județ!”

În 1966, Karen Snider, o tânără mamă de 18 ani, din Calumet City, în apropierea orașului Chicago, a fost înjunghiată de peste 120 de ori, în timp ce bebelușul ei dormea lângă ea. Trupul tinerei a fost găsit de soțul ei pe 12 noiembrie 1966. Cercetările făcute atunci nu au dus la niciun rezultat și cazul a fost uitat.

Luju.ro: Aşa trebuie să judece un judecător!

Însă acum James Barbier, care are 79 de ani, a fost arestat și va fi acuzat de crimă, după ce amprenta lui ADN a fost descoperită pe hainele lui Karen, potrivit CNN.

Situație dramatică în Provița de Sus şi Provița de Jos! 4000 de prahoveni nu au apă potabilă

„A fost, probabil, una dintre cele mai bune vești din viața mea”, a spus Paula Larson, fiica lui Karen Snider, despre momentul în care a fost anunțată că s-a reluat ancheta în cazul morții mamei sale.

Ea a așteptat 57 de ani rezolvarea cazului. Avea câteva luni când mama ei a fost ucisă. „Era o femeie frumoasă”, a mai spus Paula despre mama ei pe care, de fapt, n-a ajuns s-o cunoască.

Tatăl ei, Paul Snider, lucra la calea ferată și a venit acasă seara târziu în ziua în care soția lui fusese ucisă. El i-a spus Paulei ce s-a întâmplat cu mama ei abia atunci când avea 11 ani.

James Barbier, bărbatul arestat acum, lucra împreună cu Paul Snider și chiar a ajutat la înmormântare, transportând sicriul victimei sale.

„Poliția a observat la înmormântare că avea răni, astfel că l-a avut în atenție”, a spus Paula Larson.

Barbier a fost audiat la momentul respectiv, dar nu a fost pus sub acuzare.

Acum, testele ADN făcute prin noile metode au dovedit clar că James Barbier a fost implicat în crimă. După arestare, Barbier a fost dus în fața judecătorului, dar acesta i-a permis să se întoarcă acasă, în Missouri, în așteptarea procesului, din cauza stării precare de sănătate.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191