Cine este Andreea Ioniță, fata găsit moartă în gara Ciulnița. Tatăl său i-a găsit trupul fără viață

Cine este Andreea Ioniță, fata găsit moartă în gara Ciulnița. Tatăl său i-a găsit trupul fără viață

Dramă fără margini într-o familie de Călăraşi. O tânără farmacistă s-a stins din viaţă pe şina de tren, în timp ce familia o aştepta în gară. Venise să-şi viziteze rudele, însă nu a mai apucat să calce pragul casei natale. Tatăl său, poliţist, este cel care i-a găsit trupul neînsufleţit, împreună cu sora mai mica a fetei. 

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Moarte învăluită în mister

Fiica polițistului de la DIAS, Andreea Ioniță a fost puternic lovită la cap, la o distanță de 20 metri de Gara Ciulnița. Ea se întorcea de la Constanța, iar în jurul orei 23:00, cu doar câteva minute înainte ca trenul să ajungă în Ciulnița vorbea prin apel video cu sora ei.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Tânăra era farmacistă în Constanța, iar tatăl și sora ei o așteptau în gară. Nu a coborât din tren și atunci au început să o caute. După zeci de minute de mers prin zona din jur, sora a sunat din nou pe numărul de telefon al Andreei. Au auzit soneria de apel și au pornit înspre locul din care venea sunetul. Andreea a fost găsită moartă lângă șinele ferate, la doar 20 de metri de gara de la Ciulnița. Tânăra a murit în urma unei lovituri violente la cap, conform primelor informații.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Andreea Ioniță a fost găsită decedată, lovită la cap

Serviciul de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliție Județean Călărași a demarat o anchetă cu privire la acest incident tragic, care a avut loc aproape de mijlocul nopții.

Andreea Ioniță a fost găsită decedată, lovită la cap, pe sensul de mers către București, în partea opusă satului Drajna. Femeia a fost găsită printre buruienile crescute de-a lungul căii ferate. E posibil să fi vrut să fie aproape de coborâre și să fi deschis ușa vagonului înainte de a ajunge trenul în gară, iar din neatenție să fi alunecat. Se are în vedere și ipoteza că ar fi fost împinsă din tren, de aceea se fac verificări ca să afle dacă a fost în compania unei persoane în tren.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191