Cine este bărbatul care a fost ucis de doi adolescenți în Crângași. Avea 46 de ani / FOTO

Cine este bărbatul care a fost ucis de doi adolescenți în Crângași. Avea 46 de ani / FOTO

Un eveniment șocant a avut loc în Sectorul 6 din București. Un bărbat în vârstă de 46 de ani a fost ucis cu bestialitate de doi tineri, după o ceartă cu fiica lui vitregă. Cu toate că victima a încercat să fugă, băieții l-au urmărit și l-au lovit cu parii de susținere, pe care i-au transformat în arme albe.

La nici 3 zile de la alegeri, Tudorică de la Păuleşti a dat startul ilegalităților! Mită pentru USR-iştii care îl ajută să formeze majoritatea în Consiliul Local

Un caz șocant a avut loc în Sectorul 6 al Capitalei, când un bărbat a fost ucis cu bestialitate de doi adolescenți. Incidentul nefericit s-a petrecut în Crângași, într-o intersecție aglomerată la o oră de vârf.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Cine este bărbatul ucis cu bestialitate

Un bărbat de 46 de ani a fost ucis de doi tineri, de 16 și 20 ani. Incidentul a avut loc în Sectorul 6 din București, la o oră de vârf. Totul a început din parcul Crângași, după ce iubitele băieților ar fi intrat în conflict cu fiica vitregă a victimei, conform

Marele eşec numit Bogdan Nica: O campanie dezastruoasă care a costat PNL Primăria Ploieşti

Acesta a încercat să fugă, dar a fost urmărit de tinerii care au luat parii de susținere ai copacilor și i-au folosit pe post de bâte. L-au lovit cu multă bestialitate pe bărbat, provocându-i sfârșitul. După atac, ei au fugit, apoi s-au predat la poliție.

Deși bătaia a avut loc în intersecția aglomerată, niciun cetățean nu a intervenit. La un moment dat, au fost sunați polițiștii pentru a interveni, alături de o salvare. Medicii care au ajuns la fața locului au încercat să-l salveze pe bărbat, efectuând mai multe manevre de resuscitare. Din păcate, au trebuit să anunțe decesul.

Tinerii au fost duși la audieri

Polițiștii au început să facă cercetări pentru a-i găsi pe cei doi tineri. Bătăușii și-au recunoscut fapta și au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind puși sub acuzare pentru infracțiunea de omor. Audierile au durat 5 ore, iar anchetatorii au aflat mai multe detalii despre cele întâmplate. Urmează să fie prezentați judecătorului de la Tribunalul București având propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Familiile băieților consideră că ei au fost amenințați, motiv pentru care au încercat să se apere și l-au lovit pe bărbat.

În apropiere de locul crimei se afla un metrou și o stație de autobuz. Deși era o oră de vârf, iar mulți oameni treceau prin zonă, nimeni nu a încercat să intervină în ajutorul bărbatului.

CITEȘTE ȘI: Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să își elibereze fiii! Frații Marin, suspectați de crima din Padina, plasați în arest la domiciliu: ”E foarte corectă”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191